• Свеж
SLSFJLKJ домашна канцеларија Монитор за компјутерски лаптоп компјутерски држачи за држачи постави монитор на екранот на екранот за складирање на екранот Организатор
zoom_in

SLSFJLKJ домашна канцеларија Монитор за компјутерски лаптоп компјутерски држачи за држачи постави монитор на екранот на екранот за складирање

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Monitor Riser ја зголемува висината на вашето визуелно ниво, подобрувајте ја седечката удобност ефикасно Ергономска висина на гледање за да го намалите вирусот на грбот и вратот кога работите со компјутери. Направено од материјал за одбор на ПВЦ од пена, без мирис, еколошки, заоблени агли без рабови на Шарпс. Со случаи на складирање за да ги поставите вашите канцелариски материјали и малите суровини, чувајте ја вашата работна површина уредна и уредна. Средна фиока за задоволување на потребите за складирање на дневни работни места. Можете да ги скриете тастатурата и меморандумот во долниот простор. Monitor Chormer ја зголемува висината на вашето визуелно ниво, подобрувајте ја ефикасно седењето на удобноста.Еергономска висина на гледање за да го намалите напрегањето на грбот и вратот кога работите со компјутери. Изработено материјал за плоча за пена, без мирис, еколошки, заоблени агли без рабови за складирање. Со случаи на складирање. За да ги поставите вашите канцелариски материјали и малите колички, чувајте ја вашата работна површина уредна и уредна. Можете да ги скриете тастатурата и таблата во долниот простор. Спецификација : Материјал : ПВЦ -табла за пена : White Ssemble Барање : Да табла Дебелина : 0,8cm /0.31 Inpackage Вклучен : 1* Компјутер Стендиф Имате какви било прашања во врска со производот, ве молиме контактирајте со мене, ние ќе ве контактира во рок од 24 часа и ќе ви даде задоволителен одговор.

Material:
PVC Foam Board
Color:
White
Assembly Requirement:
YES
Board Thickness:
0.8cm /0.31in
Package Included:
1* Computer stand:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Computer Stand only, other accessories demo in the picture is not included!:
Note:
No retail package.:
Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :

Поврзани производи..