• Свеж
yjknwan Сигурен алуминиум А тип 5 Чекор пагода макара тркало 150мм Надворешен дијаметар од 14 мм до 28мм за збир на облик на облик V V.
zoom_in

yjknwan Сигурен алуминиум А тип 5 Чекор пагода макара тркало 150мм Надворешен дијаметар од 14 мм до 28мм за збир на облик на облик V V.

DEN 809.28

Стока
check Во продавницата

Направено од висококвалитетен алуминиумски материјал, силен и здрав 5 Чекор може да се примени на различни барања за брзина. Погоден за појас за макара во форма V V. Одлично за погонот на моторната вратило. Само тркало од макара, други додатоци демо на сликата не е вклучено. Направено од висококвалитетен алуминиумски материјал, силен и здрав. 5 Чекор може да се примени на различни барања за брзина. Погоден за појас за макара во форма V V. Одлично за погонот на моторната вратило. Само тркало од макара, други додатоци демо на сликата не е вклучено. Алуминиум А тип 5 Чекор пагода тркало од макара 150мм надворешен дијаметар од 14 мм до 28мм, за v-облик на појас за нови и високи квалитети : Направено од високо квалитетен алуминиумски материјал, силен и цврст.5 Чекор може да се примени на различни барања за брзина. V-облик на макара за облик на облик. Грејт за погон на моторната вратило. Само тркалото на тули, други додатоци демо на сликата не е вклучено. Спецификација : Материјал : Дијаметар на алуминиумхол : 14/16/19/12/22/22/22/25/28mmouter дијаметар : приближно.91inclor : Silver Quantity : 1 PCNote : No Procem Packey. Ве молиме дозволете грешка од 0-1 CM поради Рачно мерење. PLS осигурете се дека не ви пречи пред да понудите. Да се ​​направи разликата помеѓу различни монитори, сликата може да не ја одразува вистинската боја на предметот.

Material:
Aluminum
Hole Diameter:
14/16/18/19/20/22/24/25/28mm
Outer Diameter:
approx.150mm/5.91in
Color:
Silver
Quantity:
1 Pc
Note:
No retail package.:
Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package includes:
1 x Pulley Wheel:
prompt:
1. Due to the difference between the lighting effect and the display pixel image, the picture may not reflect the actual color of the product. Thank you for your understanding.:
2. Due to manual measurement, please allow 1 point difference.:
thank you! :

Поврзани производи..