• Свеж
Ziqi 100pack 8 инчи куки за штипки, организатор на кука за куки за организирање разни алатки, метални метали за полици за полици за полици за полици за полици за полици за ?
zoom_in

Ziqi 100pack 8 инчи куки за штипки, организатор на кука за куки за организирање разни алатки, метални метали за полици за полици за полици за полици

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Куки со висококвалитетни штипки : 8 "куки за табли со штипки се изработени од висококвалитетен процес на метал и галванизирање, тешки супер цврсти и издржливи, не лесни за свиткување или деформирање, галванизираната површина отпорна на корозија може да ја подобри отпорноста на 'рѓата Единствениот дизајн : Галванизирана Pegboard Куки со специјален дизајн во форма на L, цврста фиксација, не е лесно да се спушти од таблата, и лесен за инсталирање и расклопување. Дизајнот на гумени врвови спречува да паднат вредни предмети. Одговара за 1/8 ”штипки : 100 пакети метални куки за плочки се вклопуваат Сите стандардни штипки од 1/8 "со 1" распространета дупка, како што се метални или пластични дупки за дупки, се вклопуваат во pegид -контролни плочи, табори за таблети, домашни складишта, менардс -табели, итн. Широко користени : Универзалните куки за метални плочи се совршени за складирање на асортиман, организирање или прикажување на вашите предмети, како што се алатки за виси, ракотворби, предмети за малопродажба итн. Чиста, уредна и светла појава ја прават вашата куќа или гаража уредна и уредна. Капацитет на оптоварување : Организатор на кука од 8 инчи, ДИА : 0,14 "/3.5мм, теренот : 1" /2.5cm, држи до 20 bs/5kg. Погодно е за места како гаража, продавници за хардвер, продавници за подобрување на домот, продавници за заклучувачи и продавници за малопродажба. Куки со висококвалитетни штипки : 8 "куки за табли со штипки се изработени од висококвалитетен процес на метал и галванизирање, тешки супер цврсти и издржливи, не лесни за свиткување или деформирање, галванизираната површина отпорна на корозија може да ја подобри отпорноста на 'рѓата. Единствениот дизајн : Галванизирана Pegboard Куки со специјален дизајн во форма на L, цврста фиксација, не е лесно да се спушти од таблата, и лесен за инсталирање и расклопување. Дизајнот на гумени врвови спречува да паднат вредни предмети. Одговара за 1/8 ”штипки : 100 пакети метални куки за плочки се вклопуваат Сите стандардни штипки од 1/8 "со 1" распространета дупка, како што се метални или пластични дупки за дупки, се вклопуваат во pegид -контролни плочи, табори за таблети, домашни складишта, менардс -табели, итн.

Material:
Metal
Color:
Silver
Length:
8
Dia:
0.14/3.5mm
Spaced Holes:
1 inch
Capacity:
20lbs
Fit type of pegboards:
1/4”and 1/8 pegboards with 1”spacing
Package include:
100 x Metal pegboard hook:

Поврзани производи..