• Свеж
Fafeicy Boost Module, 4-35V до 5-45V 5A DCDC дигитален модул за засилување со висока моќност на конверторот, модул, модул
zoom_in

Fafeicy Boost Module, 4-35V до 5-45V 5A DCDC дигитален модул за засилување со висока моќност на конверторот, модул, модул

DEN 152.48

Стока
check Во продавницата

Овој електронски модул за засилување користи висококвалитетни PCB материјали и прецизна технологија за да обезбеди издржливост, долг животен век, безбедност и сигурност Овој електронски модул за засилување има голема точност на мерењето, точноста на контролата на напонот до 0,1 V, мала големина и лесна за инсталирање и замена. Точноста на напонот на тестот е доста голема и излезниот напон (5 V-45 V) може да се прилагоди рачно за практична употреба. DC-DC дигиталниот модул за засилување е погоден за модули за засилување што можат да се користат кога нема соодветно напојување со висок напон. Овој модул за засилување има функција за прикажување на напон, што може да прикаже и напон на влез и излезен напон, само кликнете на копчето за да се префрлите. Овој електронски модул за засилување користи висококвалитетни PCB материјали и прецизна технологија за да обезбеди издржливост, долг животен век, безбедност и сигурност. Овој електронски модул за засилување има голема точност на мерењето, точноста на контролата на напонот до 0,1 V, мала големина и лесна за инсталирање и замена. Точноста на напонот на тестот е доста голема и излезниот напон (5 V-45 V) може да се прилагоди рачно за практична употреба. DC-DC дигиталниот модул за засилување е погоден за модули за засилување што можат да се користат кога нема соодветно напојување со висок напон. Овој модул за засилување има функција за прикажување на напон, што може да прикаже и напон на влез и излезен напон, само кликнете на копчето за да се префрлите. Спецификација : Тип на ставка : Зголемување на модулот Материјал : ПЦБ Употреба : Овој производ се користи во модулот за зајакнување на напојувањето кога нема соодветно напојување со високо-напон за да одговара на оптоварувањето на погонот.

Item Type:
Boost Module
Material:
PCB 
Use:
This product is used in the power boost module when there is no suitable high-voltage power supply to match the drive load. 
Input Voltage:
4-35V 
Output Voltage:
5-45V 
Input Current:
Maximum 5A 
Maximum Power:
100W 
Pressure Control Accuracy:
0.1V 
Product Size:
Approx. 72 x 48 x 18mm / 2.8 x 1.9 x 0.7in
How to Use:
 
1, The XH-M411 input connected to the power supply, the applicable supply voltage is 4-35V, pay attention to its positive and negative pole. :
2. Turn on the power switch and the XH-M411 screen will show the output voltage after the current boost. :
3. If the output voltage is not enough to meet the operating voltage of the load, the voltage can be adjusted by the power thinker. :
4. Hit the output load, pay attention to the positive and negative poles between them. :
5. Press the voltage switch key can switch the display output voltage and input voltage :
Package List:
1 x Boost Module:

Поврзани производи..