• Свеж
HSLIFE 12PCS 3/4 '' 'Пластично црево за градинарски вентил за исклучување, вентил за исклучување на цревото, исклучување на вентилот за исклучување на топката 3/4' 'Конектор ?
zoom_in

HSLIFE 12PCS 3/4 '' 'Пластично црево за градинарски вентил за исклучување, вентил за исклучување на цревото, исклучување на вентилот

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Големина : Пластичното црево за градинарство го исклучи вентилот за мерки 3/4 ", што е погодно за сите црева за градина 3/4", пред да направите купување, проверете ја големината на цревото Материјал : Изработено од висококвалитетен ABS пластичен материјал, издржлив и здрав, може да послужи долго време. Едноставно за употреба : Заменувањето на крајот на цревото за градина е брзо и лесно, не се потребни дополнителни алатки, само со рака, погодни за употреба со градинарско црево, цевки за цевки, систем за опрема за вода, поправка на цревото, итн. Широка апликација : ИТ : ИТ Може да се користи во системот за наводнување, RV врска, градинарски спрејови, прскалки, пластичното црево за затворање на вентилот е вашиот добар помошник за управување со вашата градина. Белешка : Нашата цел е да обезбедиме најдобра услуга. Ако имате какви било прашања, ве молиме слободно контактирајте не во секое време. Големина : Пластичното црево за градинарство го исклучи вентилот за мерки 3/4 ", што е погодно за сите црева за градина 3/4", пред да направите купување, проверете ја големината на цревото. Материјал : Изработено од висококвалитетен ABS пластичен материјал, издржлив и здрав, може да послужи долго време. Едноставно за употреба : Заменувањето на крајот на цревото за градина е брзо и лесно, не се потребни дополнителни алатки, само со рака, погодни за употреба со градинарско црево, цевки за цевки, систем за опрема за вода, поправка на цревото, итн. Широка апликација : ИТ : ИТ Може да се користи во системот за наводнување, RV врска, градинарски спрејови, прскалки, пластичното црево за затворање на вентилот е вашиот добар помошник за управување со вашата градина.

Size:
1.85*1.75inch
Color:
black
Material:
ABS
Quantity:
12pcs
Package Included:
12 x Plastic Garden Hose :

Поврзани производи..