• Свеж
Асортиман на компјутерски завртки, завртка за замена на компјутерска трајна лесна за употреба на одлични перформанси исполнете ја побарувачката за инженер за дом?
zoom_in

Асортиман на компјутерски завртки, завртка за замена на компјутерска трајна лесна за употреба на одлични перформанси исполнете ја побарувачката

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Транспарентната кутија ќе ги чува сите завртки во уредно и го поедноставува и носењето Исто така, постои шрафцигер и четка за чистење, додавајќи поголема погодност за инсталација и чистење. Овој комплет за компјутерски завртки со 330 парчиња има многу завртки со различни големини, задоволувајќи ги вашите различни потреби. Костуми за инсталација и одржување на матична плоча, вентилатор за ладење, монитор, таблет, тврд диск, итн. Преку позлата со никел, завртките за месинг не се лесни за деформирање и многу издржливи за долга употреба. Транспарентната кутија ќе ги чува сите завртки во уредно и го поедноставува и носењето. Исто така, постои шрафцигер и четка за чистење, додавајќи поголема погодност за инсталација и чистење. Овој комплет за компјутерски завртки со 330 парчиња има многу завртки со различни големини, задоволувајќи ги вашите различни потреби. Костуми за инсталација и одржување на матична плоча, вентилатор за ладење, монитор, таблет, тврд диск, итн. Преку позлата со никел, завртките за месинг не се лесни за деформирање и многу издржливи за долга употреба. Овој комплет за компјутерски завртки со 330 парчиња има многу завртки со различни големини, исполнувајќи ги вашите различни потреби. Костуми за инсталација и одржување на матична плоча, вентилатор за ладење, монитор, таблет, тврд диск, итн . Исто така, постои шрафцигер и четка за чистење, додавајќи поголема погодност за инсталација и чистење. Преку позлата со никел, месинг -завртките не се лесни за деформирање и многу издржливи за долга употреба.

Item Type:
Computer Replacement Screw
Product Material:
Brass + Nickel Plated
Application:
For installing or repairing internal CPU disk, motherboard, radiator, cooling fan, power tower, graphics card, hard drive, chassis, monitor, tablet. 
Package List:
48 x M3x8 Red Washer:
30 x M5x10 Black Flat Bolt:
30 x M5x10 Silver Flat Bolt:
24 x M3.5x6 Flanged Nickel Plated Iron Screw:
24 x M3.5x6 Single Head Hex Standoff:
43 x M3.5x5 Round Bolt:
43 x M3x4 Nickel Plated Set Screw:
46 x M3x5 Nickel Plated Set Screw:
6 x M3.5x5 Black Thumb Screw:
6 x M3.5x5 Silver Thumb Screw:
30 x Black Self-Locking Plastic Cable Tie:

Поврзани производи..