• Свеж
Lysldh SSD Надворешен Хард Диск USB 3.1 Тип C 500GB 1TB 2tb Пренослив Надворешен Диск Со Цврста Состојба
zoom_in

Lysldh SSD Надворешен Хард Диск USB 3.1 Тип C 500GB 1TB 2tb Пренослив Надворешен Диск Со Цврста Состојба

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

- Тенката и компактна големина совршено одговара на вашата дланка и е лесна за носење Усвојува дизајн отпорен на удари, водоотпорен и отпорен на гребење. Може да обезбеди супер брза брзина на пренос, заштедете време. Приклучете и играјте, нема потреба да инсталирате софтвер. Лесно е да се носи со вас и обезбедува доволно простор за складирање на вашата музика, филмови и други датотеки. - Тенката и компактна големина совршено одговара на вашата дланка и е лесна за carry.It усвојува дизајн отпорен на удари, водоотпорен и отпорен на гребење.Може да обезбеди супер брза брзина на пренос, заштедете време.Приклучок и игра, нема потреба да се инсталира било software.It лесно се носи со вас и обезбедува доволно простор за складирање на вашата музика, филмови и други датотеки.Спецификација : - големина : 150x32x9mm-Материјал : алуминиумска легура-Боја : Сребрена, Црна, Сина, Црвена-Порта : Тип-C/USB3. 1-Капацитет : 500 G/1 T/2 TPackage Вклучуваат : 1*Пренослив хард дискако имате какви било прашања во врска со производот, ве молиме контактирајте ме, ние ќе ве контактираме во рок од 24 часа и ќе ви дадеме задоволителен одговор.Вграденото управување со енергија обезбедува работа за заштеда на енергија, лесна за носење, поврзана со компјутер, може да се пристапи во секое време, обезбедува доволно простор за складирање на вашата музика, филмови и други датотеки.

- size:
150x32x9mm
- Material:
Aluminum alloy
- Color:
Silver,Black,Blue,Red
- Port:
Type-C/USB3.1
- Capacity:
500G/1T/2T
Package Include:
1*Portable hard drive:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Built-in power management ensures power-saving operation, easy to carry, connected to a computer, can be accessed anytime, provides enough storage space for your music, movies and other files. :

Поврзани производи..