• Свеж
Лехаха Фарма Меламин Садови Сет За Вечера, 12 Парче Рустикални Чинии И Чинии Одлично За Пикник, Кампување, Услуга за 4, Еднократно Користење И Машина За Миење Садови, ?
zoom_in

Лехаха Фарма Меламин Садови Сет За Вечера, 12 Парче Рустикални Чинии И Чинии Одлично За Пикник, Кампување, Услуга за 4, Еднократно

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

ШТО ИМА ВО КУТИЈАТА : комплетот за вечера отпорен на пауза од 12 парчиња вклучува по 4 од следниве : чинија за вечера од 11", чинии за салата од 9", чинии од 7", услуга за 4 УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА и НЕГА : овој нераскинлив комплет за прибор за јадење е лесен за миење раце, а исто така е безбеден за миење садови (само за горната решетка), лесен за чистење. ве молиме, не користете го во микробранова печка или во рерна. 100% МЕЛАМИН МАТЕРИЈАЛ : комплетот за садови е направен од 100% меламин, без БПА, безбеден за употреба на храна, издржлив и отпорен на чипови го прават вашиот живот поудобен. ВНАТРЕШНА И НАДВОРЕШНА УПОТРЕБА : висококвалитетниот комплет за чинии за вечера со меламин е одличен и за внатрешна и за надворешна употреба, отпорен на чипови и издржлив и нема лесно да се чипсува или пука. МОДЕРЕН КОМПЛЕТ ЗА ПРИБОР за ЈАДЕЊЕ : Дизајниран Со застаклен декор и органска форма на рустикален раб обезбедуваат добро чувство со цврст материјал, доволно длабок за салата, тестенини, супа итн. ШТО ИМА ВО КУТИЈАТА : комплетот за вечера отпорен на пауза од 12 парчиња вклучува по 4 од следниве : чинија за вечера од 11", чинии за салата од 9", чинии од 7", услуга за 4. УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА и НЕГА : овој нераскинлив комплет за прибор за јадење е лесен за миење раце, а исто така е безбеден за миење садови (само за горната решетка), лесен за чистење. ве молиме, не користете го во микробранова печка или во рерна. 100% МЕЛАМИН МАТЕРИЈАЛ : комплетот за садови е направен од 100% меламин, без БПА, безбеден за употреба на храна, издржлив и отпорен на чипови го прават вашиот живот поудобен. ВНАТРЕШНА И НАДВОРЕШНА УПОТРЕБА : висококвалитетниот комплет за чинии за вечера со меламин е одличен и за внатрешна и за надворешна употреба, отпорен на чипови и издржлив и нема лесно да се чипсува или пука.

BPA free :

Поврзани производи..