• Свеж
КОМПЛЕТ Подароци За Подароци ДОИТОЛ Комплет Дрвени Стапчиња За Јадење Јапонски Суши Стапчиња За Јадење: Гроздобер Шилести Дрвени Стапчиња За Јадење За Повеќекрат?
zoom_in

КОМПЛЕТ Подароци За Подароци ДОИТОЛ Комплет Дрвени Стапчиња За Јадење Јапонски Суши Стапчиња За Јадење: Гроздобер Шилести Дрвени Стапчиња

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Стапчиња За Јадење во јапонски Стил-стапчињата за јадење се погодни за домови, ресторани, хотели и други прилики Дрвени Суши Стапчиња за Јадење - совршен подарок за домаќинство за вашите пријатели, покажувајќи ја вашата љубов и грижа. Стапчиња за Сечкање природно Дрво-Изработени од природен материјал, овие стапчиња за јадење не се лесни или деформирани и имаат долг работен век. Јапонски Дрвени Стапчиња за Јадење - со уникатен дизајн, елегантен и дарежлив, убав декор за маса за вас. Стапчиња за Јадење против изгореници-Извонредната изработка и добрите материјали обезбедуваат долг работен век и совршени детали. Опис Изработен од врвен материјал за издржлив и практичен за употреба. Овие Стапчиња за јадење Во Јапонски стил со нежен дизајн се убави и елегантни. Убави садови за секојдневна употреба за вечера, цврсти и издржливи, удобни за држење, лесни за перење. Карактеристики-Материјал : - Големина : Околу 23. 31 инчи - Изработени од природен материјал, овие стапчиња за јадење не се лесни или деформирани и имаат долг работен век.- Со уникатен дизајн, елегантен и дарежлив, убав декор за маса за вас.- Совршен подарок за домаќинство за вашите пријатели, покажувајќи ја вашата љубов и грижа.- Стапчињата за јадење се погодни за домови, ресторани, хотели и други прилики.

Поврзани производи..