• Свеж
Алипис 48 парчиња со прицврстувач за занаетчиски занаети за занаетчиство клип и за облека за закачалки за облека за облека за облека, столици за крпи за крпи за пешк?
zoom_in

Алипис 48 парчиња со прицврстувач за занаетчиски занаети за занаетчиство клип и за облека за закачалки за облека за облека за облека, столици

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Пластична облека PEG- изработена од и премиум пластичен материјал за употреба Клип за крпи на плажа- доволно за да го задржите ватенка, но не премногу стискајте и да создадете многу ознаки. Пластичен ватенка за висина-закачалка за перење куки за мазни рабови и заби без лизгање ја одржуваат облеката на место. Не-клип-закачалка- Компактен и елегантен дизајн може да ја намали тежината и е многу динамичен. Куки за закачалки за перење-чорапи за пешкири кои висат штипки што не се лизгаат и ветровито, не се лесни за пукање, без закопчување, отпорни на стареење. Пластична облека PEG- изработена од и премиум пластичен материјал за употреба. Клип за крпи на плажа- доволно за да го задржите ватенка, но не премногу стискајте и да создадете многу ознаки. Пластичен ватенка за висина-закачалка за перење куки за мазни рабови и заби без лизгање ја одржуваат облеката на место. Не-клип-закачалка- Компактен и елегантен дизајн може да ја намали тежината и е многу динамичен. Куки за закачалки за перење-чорапи за пешкири кои висат штипки што не се лизгаат и ветровито, не се лесни за пукање, без закопчување, отпорни на стареење. Пакетот вклучува карактеристики на клипови за фиксирање на 48 x - и куки за клипови со ниски, високи трошоци за перформанси. - Уникатен дизајн, испреплетеност, не е лесно да се спушти клипот за перење жица. - Зајакнете ја цврстината на шаторската крошна на отворено на куки за завеси што висат на галија.

Поврзани производи..