• Свеж
Растечки Коректор За Нокти, Вродена Корекција На Ноктите На Нозете Алатка За Нега На Стапала За Третман На Паронихија, Комплет За Вродени Нокти За Нокти Од Нерѓосув
zoom_in

Растечки Коректор За Нокти, Вродена Корекција На Ноктите На Нозете Алатка За Нега На Стапала За Третман На Паронихија, Комплет За Вродени Нокти

DEN 780.80

Стока
check Во продавницата

€ВИСОКИ ПЕРФОРМАНСИ ●цврстината на истегнување е релативно голема и може да се користат различни степени на паронихијаИзработен од висококвалитетен нерѓосувачки челик, висока цврстина и висока јачина, не е лесен за деформација. ①ЕДНОКРАТНО и сигурно, повлекување и прилагодлива должина, погодна за различни нокти на нозете.Поправете ги и поправете ги вродените нокти на нозете од удобноста на вашиот дом. +СОВЕТИ }овој производ вклучува лажен шајка од 1 парче со жица за корекција, налепница за корекција на ноктите на 1 ролна и кука за капчиња од 1 парче.Жицата за корекција е лесна за носење без влијание врз вашиот секојдневен живот. €ВИСОКИ ПЕРФОРМАНСИ ●цврстината на истегнување е релативно голема и може да се користат различни степени на паронихија.Изработен од висококвалитетен нерѓосувачки челик, издржлив и спречување на инфекции, не е лесен за деформација. ●ЛЕСЕН за УПОТРЕБА ● Не треба никаква операција, без да морате да го извадите вродениот шајка, лесно можете сами да го преобликувате ноктот на ногата.Механиката за кружна структура го минимизира стресот, подобра флексибилност, а формите се со помала веројатност за трајна деформација. €ВИСОКИ ПЕРФОРМАНСИ ●цврстината на истегнување е релативно голема и може да се користат различни степени на паронихија.Изработен од висококвалитетен нерѓосувачки челик, висока цврстина и висока јачина, не е лесен за деформација. ①ЕДНОКРАТНО и сигурно, повлекување и прилагодлива должина, погодна за различни нокти на нозете.Поправете ги и поправете ги вродените нокти на нозете од удобноста на вашиот дом. +СОВЕТИ }овој производ вклучува лажен шајка од 1 парче со жица за корекција, налепница за корекција на ноктите на 1 ролна и кука за капчиња од 1 парче.Жицата за корекција е лесна за носење без влијание врз вашиот секојдневен живот. €ВИСОКИ ПЕРФОРМАНСИ ●цврстината на истегнување е релативно голема и може да се користат различни степени на паронихија.Изработен од висококвалитетен нерѓосувачки челик, издржлив и спречување на инфекции, не е лесен за деформација. ●ЛЕСЕН за УПОТРЕБА ● Не треба никаква операција, без да морате да го извадите вродениот шајка, лесно можете сами да го преобликувате ноктот на ногата.Механиката за кружна структура го минимизира стресот, подобра флексибилност, а формите се со помала веројатност за трајна деформација. Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Тип На Ставка : Алатка За Нега На Стапала Материјал За Капчиња За Куки : Боја Од Нерѓосувачки Челик : Како Што Покажуваат Сликите Лажна Големина На Ноктите : Прибл.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Foot Care Tool
Crochet Hook Material:
Stainless Steel 
Color:
As Pictures Show
False Nail Size:
Approx. 1.6 * 2.8cm / 0.6 * 1.1inch
Crochet Hook Length:
Approx. 11.8cm / 4.6inch
Correction wire Size:
Approx. 4.2 * 1.3cm / 1.7 * 0.5inch
Package Weight:
Approx. 17g
How to use(As picture shows):
1.Measuring the size of each injured toe:
2.Check toe silk:
3.Hooked one side of toenails  :
4.Use the tool to slowly pull the wire to the other side :
5.Hooked nails on the other side:
6.Check the position of the fixed:
7.Paste Sticker on it:
Thanks for your understanding.7.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:
Package Include:
1* False Nail With Correction wire:
1* Nail Correction Sticker:
1* Crochet Hook :
Note:
1,Use measuring lines to measure the length of your nail.:
2,Feet with hot water for 15 minutes before wearing, until softened and then nail wear, the better.:
3,Due to the different nature of the individual nails, please judge according to their wearing time to rectify the situation.:
4,Repeated wear silk to keep the correction of health, can be disinfected with iodine or liquor soaked before wearing again and prevent irritation.:
5,When the elastic inlay or the paronychia correction tool gradually weakens the effect, please replace the wire correction. :
6,Please allow 1-3mm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :

Поврзани производи..