• Свеж
50 Парчиња Пластични Шишиња Сок Со Црни Капаци Сензорни Шишиња Тркалезни Јасни Контејнери За Пијалоци Пластични Шишиња За Смути За Повеќекратна Употреба Празни Ши?
zoom_in

50 Парчиња Пластични Шишиња Сок Со Црни Капаци Сензорни Шишиња Тркалезни Јасни Контејнери За Пијалоци Пластични Шишиња За Смути За

DEN 783.84

Стока
check Во продавницата

Пакетот Вклучува : од нашето пакување ќе добиете 50 парчиња шишиња со вода со сок, овие проѕирни шишиња се идеален сад за пијалоци за дома и продавница, доволната количина може добро да ги задоволи вашите барања за користење Спецификација : долниот дијаметар на тркалезните шишиња со сок е 2,2 инчи/ 56 мм, висината е 6,5 инчи/ 164 мм, дијаметарот на устата на чашата приближно 1,5 инчи/ 38 мм, секој со капацитет од 300 мл/ 10 мл, големината е соодветна за да складирате доволно пијалоци. Сигурен Материјал : садот за пластичен сок за повеќекратна употреба е изработен од квалитетна пластика, тој е лесен и отпорен на кршење, не грижете се за раскинување, нетоксичен и невкусен и отпорен на прашина, отпорен на влага и отпорен на абење, можете да го користите долго време. Капаци отпорни на истекување : проѕирното пластично шише е опремено со црн капак, целосно е херметички и отпорно на истекување, со навои за завртки на тесното грло, може да биде херметички запечатено за да се чува течноста или храната свежа. Повеќекратна Употреба : можете да ги користите шишињата за смирување на сокот за поединечно шише со свежи цедени сокови, ладно кафе, млеко од ореви, млечни производи, тие се погодни за секојдневна употреба, барови со сокови, ресторани за носење, карневали, барови, излети или настани за јадење и многу повеќе. Карактеристики : комплетот за тркалезни пластични шишиња има цилиндрично тело за чаши, лесно за држење и стабилно ставање, лесниот дизајн помага да се носи, можете да го ставите во торбата кога ќе излезете. Тркалезното шише со вода е транспарентно, а храната внатре може јасно да се види, ова ќе го зголеми вашиот апетит, обезбедувајќи ви посебно искуство со користење.

the bottom diameter of round juice bottles measures 2.2 inch/ 56 mm, the height is 6.5 inch/ 164 mm, cup mouth diameter approx 1.5 inch/ 38 mm, each one with the capacity of 300ml/ 10 oz, the size is proper for you to storing enough beverage :

Поврзани производи..