• Свеж
Анголски Тип Циркулирачка Потопна Пумпа Алатки За Домаќинство Мала Потопна Пумпа За Вода Автоматска Воздушна Пумпа Статуарна Пумпа За Вода Аквариумска Циркулаци?
zoom_in

Анголски Тип Циркулирачка Потопна Пумпа Алатки За Домаќинство Мала Потопна Пумпа За Вода Автоматска Воздушна Пумпа Статуарна Пумпа За

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

АПС ПУМПА за ЧИСТЕЊЕ РЕЗЕРВОАРИ за РИБИ Погоден За широк спектар на полиња, како што се аквариум, резервоари за риби, градинарски фонтани, езерце и многу повеќе. ПОТОПНА ПУМПА за ФОНТАНА Автоматски Засилувач За Туширање, Лесен за инсталирање и отстранување од резервоарите за риби, дизајниран да ја освежи водата. ЕДНОНАСОЧНА ЦИРКУЛАЦИОНА ПУМПА КОРИСТИ ЦИРКУЛАЦИОНА ПУМПА ЗА АКВАРИУМ : езерца, резервоари за риби, фонтани, водопади, хидропонски системи и системи за наводнување.- Напон : DC24 V-Максимум : 8003/ ч. ПОТОПНА ПУМПА ЗА ВОДА КОРИСТИ ПУМПА ЗА ЕЗЕРЦА : Изработена ОД СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, многу и сигурна за одреден период.- Макс Лифт : 6 метри. АКВАРИУМСКА пумпа за СОЛЕНА вода ненаселената состојба може да пумпа вода под 60 Степени Целзиусови, нуркачката состојба може да пумпа вода под 40 Степени Целзиусови. Список на пакети 1 х Морон Карактеристики На Потопна Пумпа - Материјал : ПУМПА ЗА ФОНТАНА АБС Со Светло Оценета Глава : 4-6 метри пумпа за вода за Фонтани - Номинална Моќност : 16 - 22 KW Пумпа За Зајакнување-Боја : Црна Ладна Топла Циркулирачка Пумпа - Максимално Подигнување : 6 метри потопна пумпа за фонтана - Напон : dc24v вакуумска пумпа - Оценета : 600 - 800m3/h Мала пумпа за фонтана-Големина : 7, 50х7, 50х6, 20см;/2, 95х2, 95х2 издржлива пумпа за вода. - Максимум : 8003/ч надворешна аквариумска пумпа-Поседување на силна способност за отпорност на абење и кршење, многу издржлива Мала Потопна Пумпа. Спецификација Еднонасочна Циркулирачка Пумпа-Погодна За широк спектар на полиња, како што се аквариум, резервоари за риби, градинарски фонтани, езерце и повеќе мала пумпа за езерце.

Поврзани производи..