• Свеж
Dhtdvd 1pair Жените Мажи Еластична Компресија Анти Лизгање Отворено Спортски Теле Ракав Заграда Велосипедизам Трчање
zoom_in

Dhtdvd 1pair Жените Мажи Еластична Компресија Анти Лизгање Отворено Спортски Теле Ракав Заграда Велосипедизам Трчање

DEN 2912.00

Стока
check Во продавницата

Ефикасно во одржувањето на стабилноста на мускулите на потколеницата и координацијата на движењето за време на активност што често ги прави вашите телиња да се контрахираат, го намалува треморот за време на мускулната контракција Еластично ткаење, еластична компресија, одговара на кривата на нозете, погодна за носење, не е лесна за лизгање и удобна за носење. Двојни бранови силиконски анти-лизгање, не е лесно да се лизне надолу кога се движи, и тоа е посигурен за употреба. Погоден за сите спортски активности кои вклучуваат голем стрес на телињата како трчање, пешачење, маратони, џогирање, возење велосипед, теретана, кошарка, пешачење, фудбал, одбојка. Изработени од најлон, спандекс и силиконски материјали, мазни шевови, цврсти и не скршени, издржливи за употреба. Спецификација : Материјал : најлон+спандекс+силиконска боја : црн пол : унисекс големина : Л, XL(см/инч)Големина Горниот обем на устата Долниот обем На устата Должина Соодветен тегови 28-34/11.81 55-75кгхл 31-39/12.81 75-90кгефективно во одржувањето на стабилноста на мускулите на потколеницата и координацијата на движењето за време на активност што често ги прави вашите телиња да се контрахираат, ги намалува треморите за време на мускулната контракција.Еластично ткаење, еластична компресија, одговара на кривата на нозете, погодна за носење, не е лесна за лизгање и удобна за носење.

Material:
nylon+spandex+silicone
Color:
black
Gender:
unisex
Size:
L, XL(cm/inch)
Size Upper mouth circumference Lower mouth circumference Length Suitable weight:
L 28-34/11.02-13.39 18-21/7.09-8.27 28-30/11.02-11.81 55-75kg:
XL 31-39/12.2-15.35 21-23/8.27-9.06 28-30/11.02-11.81 75-90kg:
Effective in maintaining calf muscle stability and movement coordination during activity that often make your calves contract, reduces tremors during muscle contraction.:
Elastic weave, elastic compression, fit the curve of the legs, suitable for wearing, not easy to slip, and comfortable to wear.:
Double waves silicone anti-slip, it is not easy to slide down when moving, and it is more reliable to use.:
Suitable for all sports activities that involve a great amount of stress on the calves like running, walking, marathons, jogging, cycling, gym, basketball, hiking, football, volleyball.:
Made of nylon, spandex and silicone materials, smooth stitching, firm and not broken, durable to use.:
Package:
1 pair x Calf sleeve:
Note:
1. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
2. Please allow 0.5-2 cm differences due to manual measurement.:
Pads Breathable Knee :

Поврзани производи..