• Свеж
Бартнели Врвна Линија За Облека Што Може Да Се Повлече | Тешка Линија За Повлекување Јаже За Облека или Алишта, Совршена За Внатрешна Или Надворешна Употреба И Пату?
zoom_in

Бартнели Врвна Линија За Облека Што Може Да Се Повлече | Тешка Линија За Повлекување Јаже За Облека или Алишта, Совршена За Внатрешна Или

DEN 239.84

Стока
check Во продавницата

Неопходност Адресирана : нашата компактна линија за облека за извлекување обезбедува голем простор за вашите алишта Конвенционалната макара за алишта има потреба од значителен механизам за повлекување на кабелот, но нашата супер лесна за употреба линија за перење се повлекува со леснотија. Задолжително во вашиот дом додатоци. Внатрешен и Надворешен : цврстиот и тежок материјал на нашиот кабел што се повлекува ви дава моќ да го користите како Внатрешна Алишта, како и алишта на отворено. Механизмот за алишта за монтирање на ѕид лесно може да се користи на отворено без разлика дали станува збор за ѕид, столб или цврсто стебло на дрво. Пријателски За природата : Нашата Линија За Облека што Може да се Повлече помага да се заменат гломазните механички сушари за крпа кои зафаќаат простор, моќ и се додаваат на вревата околу вас. Можете едноставно да ја повлечете линијата за облека и да бидете знаменосец против загадувањето на животната средина. Лесно ПОСТАВУВАЊЕ и Елегантен Дизајн : ролната за облека е чисто уметничко дело и нашата варијација во повеќе бои ви овозможува да одговарате на декорот во вашата перална. Неговата жица од нерѓосувачки Челик е без ' рѓа и висечката брава за повлекување спречува доделување. Разновидна Употреба : Нашата Пренослива Линија за Перење Е совршена за патување, кампување и употреба во домаќинството.

Поврзани производи..