• Свеж
Риптедри Година На Зајачка Кинеска Хороскопска Зајачка Монета, 2023 Кинески Хороскопски Зајачки Комеморативни Монети, Колекционерска Монета За Сувенири За Пролете?
zoom_in

Риптедри Година На Зајачка Кинеска Хороскопска Зајачка Монета, 2023 Кинески Хороскопски Зајачки Комеморативни Монети, Колекционерска Монета

DEN 55.84

Стока
check Во продавницата

●Богата Со Детали, Годината На Зајачката Монета е богата со детали, убава по изглед, богата со заситеност во боја и има прекрасен ефект на огледало, што ја прави монета достојна за собирање €Убави Очекувања За Нова година} Зајачките Монети Нова година користат традиционални кинески новогодишни елементи како што се зајакот, торбата за среќа и хороскопските знаци, што претставува поволност, среќа, здравје и споделување добри очекувања за новата година. ●Висококвалитетен Материјал●Кинески Новогодишни Зајачки Монети се изработени од висококвалитетен железен материјал, кој е цврст и издржлив, така што тие можат да се користат долго време. €Совршен Подарок}Зајачките Монети се извонредни и прекрасни, совршени како подарок за семејството, пријателите, соседите или оние чиј хороскопски знак е Зајакот. Има добро значење, па со задоволство ќе го добијат. ●Широки Апликации●Кинеската Година На Зајачката Монета е стилска и деликатна, што ја прави погодна за домашен дисплеј, собирање монети, кинески Лунарни новогодишни сувенири итн. ●Богата Со Детали, Годината На Зајачката Монета е богата со детали, убава по изглед, богата со заситеност во боја и има прекрасен ефект на огледало, што ја прави монета достојна за собирање. €Убави Очекувања За Нова година} Зајачките Монети Нова година користат традиционални кинески новогодишни елементи како што се зајакот, торбата за среќа и хороскопските знаци, што претставува поволност, среќа, здравје и споделување добри очекувања за новата година. ●Висококвалитетен Материјал●Кинески Новогодишни Зајачки Монети се изработени од висококвалитетен железен материјал, кој е цврст и издржлив, така што тие можат да се користат долго време.

Name:
Year Of The Rabbit Coin
Material:
Iron
Process:
electroplating hydraulic
Size:
diameter 40mm/1.57in, thickness 3mm/0.12in
Weight:
about 34g
Available colors:
gold, silver
Product list:
1* Year Of The Rabbit Coin:
Notes:
Due to different lighting and screen settings, the product color may be slightly different from the picture.:
Due to the difference in manual measurement, please allow a 1-2cm difference in size. :

Поврзани производи..