• Свеж
Симпатична Жолта Желка И Корален Гребен Со Риби Анти Лизгање Тркалезна Тепих Рампа Голем Перат Кат Игра Душеци Декоративни Тепих Дневна Соба Перење Соба Килим - 3.3 ?
zoom_in

Симпатична Жолта Желка И Корален Гребен Со Риби Анти Лизгање Тркалезна Тепих Рампа Голем Перат Кат Игра Душеци Декоративни Тепих Дневна

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

МЕК МАТЕРИЈАЛ : Оваа Тркалезна Подна Подлога Е Изработена од Полиестер, Кој Е Мек Допир и Абсорбента Средниот Слој Е Изработен Од Памук Што Се Протега Со Висока Густина, Што Може Да Ви Помогне Да Го Ослободите Заморот На Стапалата. Без Пролевање, Без Избледување. 3 ГОЛЕМИНА НА РАСПОЛАГАЊЕ : Три Површина Килими Се Достапни Од Мали до Големи 2 27, 6x27, 6 IN (2.2 ft), 31, 5x31,5 IN (2.6 ft), 39, 4x39, 4 IN (3. Обезбедете Повеќе Избори За Вашите Различни Потреби. Оваа Подлога За Тепих Е Погодна За Дневна Соба, Спална Соба, Бања, Трпезарија, Перална Итн. Идеална Подлога За Играње Девојки Момчиња, Вежба За Женска Јога Итн. НЕ СЕ ЛИЗГА И ЛЕСНО СЕ ЧИСТИ : Дното На Подната Подлога е Изработено од Неткаен Материјал И Гумени Дамки, Што Е Повеќе Против Лизгање и Издржливо. Оваа Подлога За Тепих Може Да Се Мие Рачно И Исто Така Може Да Се Пере Во Машина, Што Е Лесно За Нега. УНИКАТЕН ДИЗАЈН : Шаблоните Отпечатени на Нашите Теписи се Прилагодени и Персонализирани, Совршени за Украсување На Домот. Различни Модели Смешни, Симпатични, Кул, Уметност Се Достапни Во Нашата Продавница, Која Е Погодна За Тинејџери Девојки Момчиња, Унисекс Возрасни. РАЗНОВИДНОСТ : Овој Декоративен Килим За Подни Подлоги Може Да Се Користи Како Убава Удобност и Разноврсни Опции за Опремување, Украсете Ја Вашата Дневна Соба или Спална Соба Итн., Додадете Современо и Модерно Чувство. Се користи како Подна Подлога За Играње, Фитнес Јога Мат За Жени, Тепих За Читање За Тинејџери Девојки Момчиња Итн. Идеален за Ставање Дома Под Масичка Или Покрај Стол, Во Кујна, Динг Соба, Бања, Перална Или Влез, Итн. Дали сакате вашиот дом да изгледа помодерно и помодерно?Нашата стилска подлога за тепих е луксузен, удобен и разноврсен избор на мебел. Опис На Производот : 1.

Поврзани производи..