• Свеж
Прилагодено Осветлена Кутија, Осветлена Кутија За Складирање Меко Собирање Повеќенаменски Дизајн На Детелина Со Четири Лисја За Родендени За Свадби Кутии За Наки?
zoom_in

Прилагодено Осветлена Кутија, Осветлена Кутија За Складирање Меко Собирање Повеќенаменски Дизајн На Детелина Со Четири Лисја За Родендени За

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Повеќенаменска : кутија За Луксузни прстени може да се користи за чување накит, а може да се користи и како кутија за подароци кога се даваат подароци Тоа е практично и убаво. Повеќенаменска : кутија За Луксузни прстени може да се користи за чување накит, а може да се користи и како кутија за подароци кога се даваат подароци. Тоа е практично и убаво. Прозрачен Дизајн : кутијата со прстени со четири лисја има уникатна форма и е поелегантна. Внатрешноста може да биде осветлена за да го осветли накитот и да го направи повеќе луксузен. Мал Пренослив : кутијата За Прстени има компактен дизајн, мала големина, мала тежина и може да се стави во џеб. Многу е погодно за носење и добар реквизит за правење изненадувања. Широка Примена : кутија Со осветлени прстени може да се користи за инсталирање прстени и обетки, погодни за предлози за брак, годишнини, свршувачки, свадби и родендени итн. Повеќенаменска : кутија За Луксузни прстени може да се користи за чување накит, а може да се користи и како кутија за подароци кога се даваат подароци. Тоа е практично и убаво. Повеќенаменска : кутија За Луксузни прстени може да се користи за чување накит, а може да се користи и како кутија за подароци кога се даваат подароци. Тоа е практично и убаво. Прозрачен Дизајн : кутијата со прстени со четири лисја има уникатна форма и е поелегантна. Внатрешноста може да биде осветлена за да го осветли накитот и да го направи повеќе луксузен.

Item Type:
Lighted Rings Box
Product Material:
Plastic, Flocking
Product Size:
Approx. 75 x 52mm / 3.0 x 2.0in(Manual Measurement, There is a Little Error)
Battery Model:
CR2016 (Delivered with Built in Battery)
Battery Capacity:
75mAh
Number of Batteries:
2
Weight:
Approx. 184g / 6.5oz
Package List:
1 x?Lighted?Rings?Box? :

Поврзани производи..