• Свеж
Uniden PRO538HHFM, 2 во 1 Двојно Рачно/Мобилно CB Радио ЗА Итни Случаи Со Нов FM Режим, Целосни 40 Канали, Временски Предупредувања NOAA И Избрани 4-Вати Hi/1-Вати Ниска Излезна Моќно?
zoom_in

Uniden PRO538HHFM, 2 во 1 Двојно Рачно/Мобилно CB Радио ЗА Итни Случаи Со Нов FM Режим, Целосни 40 Канали, Временски Предупредувања

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

ДВОЈНО РАЧНО/МОБИЛНО CB РАДИО-Користете како преносливо Рачно CB Радио Со батерии или лизгајте на Dc Адаптерот со Надворешен антенски конектор за користење како Фиксно МОНТИРАЊЕ CB Радио за максимален опсег НАЈГОЛЕМ ЛЦД ВО КЛАСА - лесен за гледање броеви и карактеристики на каналот. Вклучен е новиот РЕЖИМ CB FM. Одлично е да Имате И 2-Насочно Рачно Радио за Итни Случаи. НОАА ВРЕМЕТО И ИТНИ РАДИО-бидете подготвени и бидете информирани кога тешките временски услови се закануваат со 24-часовни ажурирања – И функцијата За Двоен Часовник ви овозможува да разговарате на еден канал, додека чувате уво на друг канал за кој сте заинтересирани. ВИСОКА МОЌНОСТ 4-ВАТИ / МАЛА МОЌНОСТ 1-ВАТИ-Користете Голема моќност 4-Вати за да го пробиете најсилниот сигнал или Мала моќност 1-Вати за да ги зачувате тие батерии. Запомнете Дека Униден е името И Радијата НА ЦБ. ЦЕЛОСНА ПОКРИЕНОСТ-Uniden PRO538 HHFM ги вклучува функциите НА CB Радио што ви се потребни секој ден. Целосниот пристап до 40 ЦБ канали ви овозможува да се вклучите во акционите канали или да се отцепите за да направите своја работа. ПАКЕТОТ ВКЛУЧУВА-Антена За Камшик , Клип За Ремен, Рачен Ремен, Прирачник За Сопственик, Слајд На Еднонасочен Адаптер со Надворешен конектор За Антена, Слајд на Фиоката за Батерии на Нимх на Полнење и Слајд на Алкална Фиока за Батерии.

Поврзани производи..