• Свеж
Јардве 20 ПАРЧИЊА Картони Со Пилешко Јајце Чиста Пластична Картонска Кутија Со Јајца 15 Држачи За Јајца Празни Картони Со Јајца Држач За Послужавник За Јајца За Дома?
zoom_in

Јардве 20 ПАРЧИЊА Картони Со Пилешко Јајце Чиста Пластична Картонска Кутија Со Јајца 15 Држачи За Јајца Празни Картони Со Јајца Држач За

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Послужавник за Прикажување јајца-Чувајте ги јајцата безбедни и организирани и одржувајте го фрижидерот или работната површина уредни Држачи за Складирање јајца-од добар материјал, не е лесен и може да има долг работен век. Транспарентни Држачи За Јајца-садот за јајца може да се користи во домот, супермаркетот, продавницата за јајца и други места. Плочи за Складирање јајца-дизајнот на решетката ќе ги заштити вашите јајца од судрат едни во други и ќе ги направи поуредени. Држач за јајца-Фината изработка обезбедува долг работен век и добар ефект. Опис Транспарентни Држачи За Јајца Плочи За Складирање Јајца Држачи За Складирање Јајца Карактеристики На Домашни Материјали-Боја : Транспарентна.- Големина : Околу 24.- Материјал : МИЛЕНИЧЕ. Пакет Вклучувајќи 20 х држачи за јајца.

Поврзани производи..