• Свеж
Абаодам кекс на топите за кукавички украси за дипломирање Банер за дипломирање Тема за еднократна употреба хартија чаши плочи за дипломирање на забава 16 гости пос?
zoom_in

Абаодам кекс на топите за кукавички украси за дипломирање Банер за дипломирање Тема за еднократна употреба хартија чаши плочи за дипломирање

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Хартија ✔ 「Сепара за 16 гости」 : Овој сет за вечера за вечера доаѓа со вклучување на 16 x плочи (7inches), 16 x плочи (9inches), 16 x салфетка, 16 x чаши, 1 x банер, 1 x табела крпа, 16 x вилушки, вилушки, 16 x вилушки, вилушки, 16 x вилушки, 16 x ножеви, 16 x лажици. ✔ 「Погодно за сите прилики」 : Погоден за сите активности и прилики, вклучително и не ограничувајќи се на : свадба, роденден, годишнина, ангажман, туш за бебиња, туш за невеста, забава за благодарници, Божиќна забава, семејна вечера, високо угостителство и други прилики. Не може да заштеди време на чистење, но исто така и чувство за класа и елегантна атмосфера на вашите активности. ✔ 「Висок квалитет и елегантен празничен дизајн」 : Оваа забава за резерви на забава е дизајниран со црна позадина и златна фолија Полка точка, донесете висока крајна и елегантна атмосфера на вашата забава. Сите производи се изработени од БПА бесплатно, не-токсична и без вкус на хартија за храна и пластика. Плочите се со голем товар, ножевите, вилушките и лажиците нема да се наведнуваат ,. Светла боја, чувство со висока оценка. ✔ 「Безбедно и еднократно」 : Десертните плочи за еднократна употреба се бесплатни и не-токсични. Пластичниот комплет за прибор е тешка, може да се исчисти и чува. По употребата, хартиената крпа и чашата за хартија може да се фрлат. Ова во голема мерка ќе заштеди време за чистење, можете да уживате во повеќе време на забава! (Ве молиме, не ги микробрановите плочи и чаши). Нашата услуга : Заменете или целосна наплата ако е незадоволна. Сите пред или по продажбата на проблемите ќе бидат одговорени во рок од 48 часа. ✔ 「Сепара за 16 гости」 : Овој сет за вечера за вечера доаѓа со вклучување на 16 x плочи (7inches), 16 x плочи (9inches), 16 x салфетка, 16 x чаши, 1 x банер, 1 x табела крпа, 16 x вилушки, вилушки, 16 x вилушки, вилушки, 16 x вилушки, 16 x ножеви, 16 x лажици. ✔ 「Погодно за сите прилики」 : Погоден за сите активности и прилики, вклучително и не ограничувајќи се на : свадба, роденден, годишнина, ангажман, туш за бебиња, туш за невеста, забава за благодарници, Божиќна забава, семејна вечера, високо угостителство и други прилики. Не може да заштеди време на чистење, но исто така и чувство за класа и елегантна атмосфера на вашите активности.

Поврзани производи..