• Свеж
Светло и силна тесна полициска единица Каикеа за меѓусебно и кујнски кујни јаз тенок слајд надвор од тркалање кула за складирање на колички со тркала високи 152 см н?
zoom_in

Светло и силна тесна полициска единица Каикеа за меѓусебно и кујнски кујни јаз тенок слајд надвор од тркалање кула за складирање на колички

DEN 4112.64

Стока
check Во продавницата

Цврста конструкција 5-степенот за складирање е направен од не'рѓосувачки челик со издржлив финиш отпорен на 'рѓа, постабилен и издржлив Заштеда на простор 40x22x152 cm (15,75x8. Голем капацитет од 5 нивоа обезбедуваат повеќе простори за вашето складирање. Може да се користи во бањи за бањи за алишта за перење. Тркалачка количка опремена со четири тркала со мазно тркалање за лесно движење и подови без гребење. Откако ќе биде во позиција, едноставно заклучете ги тркалата за да ја задржите решетката за чевли безбедно. Лесно е да се соберат единиците на полиците брзо и лесно со склопување делови заедно без никакви алатки лесно. Инсталирајте повеќе лавици за дополнително складирање. Повеќенаменски одлично за микробранови печки конзервирана зачини цветни садови за перење алишта за миленичиња за миленичиња и средства за чистење бања за чистење на деца или кое било друго мноштво можности. Цврста конструкција 5-степенот за складирање е направен од не'рѓосувачки челик со издржлив финиш отпорен на 'рѓа, постабилен и издржлив. Заштеда на простор 40x22x152 cm (15,75x8. Голем капацитет од 5 нивоа обезбедуваат повеќе простори за вашето складирање. Може да се користи во бањи за бањи за алишта за перење. Тркалачка количка опремена со четири тркала со мазно тркалање за лесно движење и подови без гребење. Откако ќе биде во позиција, едноставно заклучете ги тркалата за да ја задржите решетката за чевли безбедно. Лесно е да се соберат единиците на полиците брзо и лесно со склопување делови заедно без никакви алатки лесно. Инсталирајте повеќе лавици за дополнително складирање. Повеќенаменски одлично за микробранови печки конзервирана зачини цветни садови за перење алишта за миленичиња за миленичиња и средства за чистење бања за чистење на деца или кое било друго мноштво можности. ? Опис : · Решете ги вашите проблеми со складирање со оваа добро дизајнирана кула за заштеда на просторот за заштеда на простор Лесно за складирање.

· Material:
Stainless-Steel.
· 5-Tier Size:
40X22X152 Cm(15.75X8.66X59.84 Inch).
· Scenes:
Bedroom Living Room Closet Kitchen Homes Apartments Condos College Dorm Rooms Rvs Campers.
? Features:
· the Second Shelf and Top Shelf is Adjustable.:
· Only About 10 Minutes to Set up Your Rolling Cart.:
· Fits Perfectly between Refrigerator and Counter or Wall.:
· Storage Vegetables Sneaks Spice Jars and Other Small Kitchenware.:
? Package Includes:
· 1X Slide Out Storage Car.:
? Warm Reminder:
· Manual Measurement There Will Be 1-2Cm Error Depending on the Actual Size.:
· There Might Be a Little Color Difference Due to the Monitor Camera or Other Factors Please Refer to the Physical Item.:
· If the Screws Worked Themselves Loose Duusing Please Re-Tighten the Nuts to Keep the Cart's Stability.:
? Satisfaction Guaranteed:
· If You'Re Unsatisfied with This Item for Any Reason Please Contact Us We'Ll Immediately Help You Solve the Problem Within 24 Hours.:
You can contact us by email, :

Поврзани производи..