• Свеж
ЕДНОНАСОЧЕН Карго Центар 2 Ремени За Врзување Кајак За Мотоцикли 1 Х 9 Силни Ремени За Врзување Со Издржливи Полиестерски И Винил-Обложени Куки, Врзете Товар | за Кре?
zoom_in

ЕДНОНАСОЧЕН Карго Центар 2 Ремени За Врзување Кајак За Мотоцикли 1 Х 9 Силни Ремени За Врзување Со Издржливи Полиестерски И Винил-Обложени

DEN 435.20

Стока
check Во продавницата

"Движејќи се со сите ваши световни поседи во вашиот камион, земајќи го вашиот мотоцикл или велосипед заедно на семејно кампување, врзувајќи ги машините за фарма за да му помогнете на вашиот сосед да го работи својот имот, обезбедувајќи товарни палети и кутии за испораки - ВРВНИТЕ КВАЛИТЕТНИ ВРАТОВРСКИ СЕ од суштинско значење ЗА ОДРЖУВАЊЕ на нашите животи И средства ЗА живот работи НЕПРЕЧЕНО И БЕЗБЕДНО ЧЕСТО "ИНВЕСТИРАЈТЕ ВО НАЈДОБРОТО овие ремени за врзување на товарот со тока од 1" х 9 " се направени од супериорна, ИЗДРЖЛИВА полиестерска мрежа (т. материјал за ремен) што нема да се истегне или кине, може да издржи УВ зраци и нема да се распадне кога е влажно. Изработката е прецизна и СИГУРНА. Овие се врзани толку многу камионџии и секојдневни луѓе се потпираат на!. "ИНСТАНТ, ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЈА. ЕДНОСТАВНО КАКО ДА ВОДИТЕ, како И ВОДИЧ ЗА ВРЗУВАЊЕ МОТОЦИКЛИ! Куките Обложени со винил На овие ремени за врзување може да се вметнат во Прстени И куки За Етрак, вдлабнати фитинзи За прстени Д, завртки за очи и заварени Прстени Д, сидра за синџири и други сидра за товар. Овие ремени може да се користат за обезбедување на ѕидови и подови во затворени камиони, товарни комбиња, кревети за пикап, рамно лежиште и приколки за комунални услуги, полупроизводи и гаражи. "БРАВАТА ОД ЧЕЛИЧНА КАМЕРА е направена за прилагодување на должината со ЕДНА РАКА; превртете ја бравата и притиснете ја рачката на палецот додека го навојувате лабавиот крај на мрежата и потоа цврсто повлечете го ременот додека НЕ се ЗАВИТКА БЕЗБЕДНО ОКОЛУ ТОВАРОТ на ТОВАРОТ; притиснете и повлечете за да го ослободите ременот при истовар. Користете Табла за Ви ако треба да го заштитите вашиот товар или да ја амортизирате лентата од товар со остар крај. "Овие ремени имаат јачина на кршење од по 1.200 фунти и безбедно ОГРАНИЧУВАЊЕ на РАБОТНОТО ОПТОВАРУВАЊЕ од по 400 фунти. "Движејќи се со сите ваши световни поседи во вашиот камион, земајќи го вашиот мотоцикл или велосипед заедно на семејно кампување, врзувајќи ги машините за фарма за да му помогнете на вашиот сосед да го работи својот имот, обезбедувајќи товарни палети и кутии за испораки - ВРВНИТЕ КВАЛИТЕТНИ ВРАТОВРСКИ СЕ од суштинско значење ЗА ОДРЖУВАЊЕ на нашите животи И средства ЗА живот работи НЕПРЕЧЕНО И БЕЗБЕДНО ЧЕСТО. "ИНВЕСТИРАЈТЕ ВО НАЈДОБРОТО овие ремени за врзување на товарот со тока од 1" х 9 " се направени од супериорна, ИЗДРЖЛИВА полиестерска мрежа (т.

Поврзани производи..