• Свеж
Џелифе Бенто Кутија За Ручек За Деца - Отпорни На Протекување Големи Бенто-Стил Бенто Кутии со 4 Прегради Порции Кутија За Ручек Со Садови За Деца Назад На Училиште, ?
zoom_in

Џелифе Бенто Кутија За Ручек За Деца - Отпорни На Протекување Големи Бенто-Стил Бенто Кутии со 4 Прегради Порции Кутија За Ручек Со Садови

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Материјал : ПП Големина : 8 € 9 € 3 инчи. Тежина : 460 грама. Девојка : 5+ години. Момче : 5+ години. Бенто кутија за деца*1. Комплет Прибор За Повеќекратна Употреба : Лажица*1, Вилушка*1,Нож*1. Целиот дел е безбеден за миење садови. Отворете го капакот на кутијата бенто пред да ја ставите во микробранова печка. [100% Оддели За Одвоен Дизајн отпорни на Истекување ] Контејнерите За ручек Во кутијата Џелифе бенто е нов надграден дизајн на силиконски прстен и оддели за сос отпорен на протекување, кој може да ги одржува оброците и закуските со сос свежи и без хаос за време на транспортот. Quelife bento кутија За деца , бенто кутија за момчиња, кутија за ручек за девојки со цврст и лесен дизајн на материјал е совршена за деца, дизајнирана со 4 брави погодни за деца кои се лесни за момчињата, девојчињата мали раце да се отвораат и затвораат и не грижете се бравите се скршија случајно. + [Безбедност и Висококвалитетен Материјал ] школата За ручек Бенто за деца е изработена од пп материјали безбедни за храна, БЕЗ Пвц, Винил, Олово, нетоксични и без БПА, безбедни, децата можат да бидат безбедни за употреба. [Микробранова Печка и Машина За Миење Садови Безбедно ] Премиум пп материјал детската кутија за ручек бенто е издржлива и лесна за чистење, а кутијата за ручек бенто за деца е совршена за микробранови, печки и машини за миење садови. [Идеална Кутија за Ручек бенто За Училишни Деца ] џелиф деца бенто кутија за ручек со прибор содржи 4 практични прегради и е совршена за апетитот на детето да поттикне здрав и урамнотежен оброк (се препорачува за возраст од 5+). За Продавницата Џелиф. Џелиф деца бенто кутија фокусирајте се на обезбедување погодност за складирање на здрава храна за деца.

Поврзани производи..