• Свеж
СОЛУСТ Кутија ЗА ФИОКИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ Корпа За Отпадоци Организатор На Фрижидер Контејнер Од Портокал Слободно Фрижидер Храна Од Растителен Тип Извлечена Полица З?
zoom_in

СОЛУСТ Кутија ЗА ФИОКИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ Корпа За Отпадоци Организатор На Фрижидер Контејнер Од Портокал Слободно Фрижидер Храна Од Растителен Тип

DEN 195.84

Стока
check Во продавницата

ОРГАНИЗАТОР НА ФРИЖИДЕР што МОЖЕ ДА се ПОВЛЕЧЕ може да се примени за чување морков, краставица, јагода, грозје и друга храна, овошје или зеленчук КУТИЈА ЗА СКЛАДИРАЊЕ на ФРИЖИДЕР ќе Имате одлично искуство со користење поради совршената изработка на овој производ. ФРИЖИДЕР кутија Цврсто и не-лизгачко дно, едноставно во структурата, лесно за употреба со уникатен дизајн, можете да го користите со доверба. ФРИЖИДЕР канта Исечете време од гледање наоколу, лесно можете да го најдете она што го сакате со јасен поглед. ФИОКА ЗА ЗЕЛЕНЧУК во ФРИЖИДЕР Погоден За перење соби, спални соби, бањи, кујни, соба за играчки и многу повеќе. Се применува за фрижидери, замрзнувачи, маси, клупи или кабинети. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики на кутијата за складирање-ќе имате одлично искуство со користење поради совршената изработка на овој производ што може да се повлече организатор на фрижидер. - Цврсто и не-лизгачко дно, едноставно во структурата, лесно за употреба со уникатен дизајн, можете да го користите со доверба организатор на кабинетот на фрижидерот. - Лесен и пренослив, нема да донесе премногу товар на фрижидерот, практичен за употреба држач за полица за фрижидер. - Големина : 32,00Х10, 40Х8, 60см/12, 58Х4, 09Х3, 38 во кутија за зеленчук во фрижидер. - Материјал : пп, ПС фрижидер извлечете канти - оваа кутија за складирање на фрижидер е произведена со врвни материјали, уникатна и долго време користете фиока за фрижидер.

Поврзани производи..