• Свеж
Megsooul Decorative Wood Riser for Display, Stand Stand standable за декорацијата на маса, декоративен дисплеј кревач на акцент на акцент центар за декор, рустикална бела декоративна фиока за п?
zoom_in

Megsooul Decorative Wood Riser for Display, Stand Stand standable за декорацијата на маса, декоративен дисплеј кревач на акцент

DEN 1505.60

Стока
check Во продавницата

Стабилно е приказ на екранот на екранот : Во различни големини за дизајн што може да се најде Направени за полесна организација и дозволувајќи ви да организирате предмети на многу различни начини. Димензија (Во) : Голема големина : 9.5, мала големина : 5,59*5. Дрвените тркалезни нозе овозможуваат цврсто изградено за да се зголеми употребата. Поддршка на можноста за прикажување широк спектар на предмети. Висококвалитетно цврсто дрво и специјален дизајн : Декоративниот фиока е изработен од цврсто дрво Паулоунија, кое има супер јачина и издржливост. Декорација на фарма. Украсете го со вашите прекрасни додатоци, и ќе му донесе на собата рустикален и шик изглед и импресионира на вашите гости. Поддршка за повеќенаменски фарми : Овој едесталски штанд може да се користи како послужавник за храна, кафе и пијалоци, штанд за складирање на тоалети, сад за накит, држач за свеќи, фиока за затворен или растителен сад, а фиоката за полнење е многу погоден За уредно поставување на вашата козметика, парфем и други омилени артикли. Може да ја прикажете послужавникот за украси во бањата, дневната соба, кујната, отоманската, трпезаријата, масата за кафе, масата за облекување, канцеларијата, итн. Запознајте се со вашиот простор. Одлична идеја за подароци : Овој штанд за подигање на дрво од дрво се вклопува совршено во модерен рустикален амбиент. Совршено за роденден, домаќинство, свадба, Денот на благодарноста, Божиќ, годишнина, итн., Купете еден за вашето семејство или пријател кој сака фарма или стил на земја, тие дефинитивно ќе го сакаат тоа!. 100% Satisfactory Service : We are committed to providing customers with the best decorative tray and providing customers with satisfactory products is our mission.We will provide professional and high-quality services before and after your purchase.If you have any questions or confusion, Ве молиме слободно контактирајте со нас. Стабилно е приказ на екранот на екранот : Во различни големини за дизајн што може да се најде. Направени за полесна организација и дозволувајќи ви да организирате предмети на многу различни начини. Димензија (Во) : Голема големина : 9.5, мала големина : 5,59*5. Дрвените тркалезни нозе овозможуваат цврсто изградено за да се зголеми употребата. Поддршка на можноста за прикажување широк спектар на предмети. Висококвалитетно цврсто дрво и специјален дизајн : Декоративниот фиока е изработен од цврсто дрво Паулоунија, кое има супер јачина и издржливост. Декорација на фарма. Украсете го со вашите прекрасни додатоци, и ќе му донесе на собата рустикален и шик изглед и импресионира на вашите гости.

Поврзани производи..