• Свеж
Инквизитормастер Аниме Ранец 3д Печатење Торба За Книги Прилагодлив Издржлив Ранец За Патување Лаптоп Дневен Ранец За Момчиња Девојчиња Училишни Мажи Жени Тинејџ?
zoom_in

Инквизитормастер Аниме Ранец 3д Печатење Торба За Книги Прилагодлив Издржлив Ранец За Патување Лаптоп Дневен Ранец За Момчиња Девојчиња

DEN 511.84

Стока
check Во продавницата

Материјал : Ранецот Е Изработен од 600д Полиестерска Ткаенина, Која е Силна и Издржлива, а не Лесна за Носење Доаѓа Со Мазен Патент За Лесно Отворање И Затворање. Прилагодливите Ремени Се Одлични За Избор На Правилна Должина На Ременот, Така Што Ремените Цврсто Се Вклопуваат Околу Рамената. Големина На Ранец : Оваа Големина На Училишна Торба Од 11" (Л) X6, 3 "(W) X16, 9 "(Ж). Може Да Прими 15-Инчни Лаптопи И Ајпади, Книги, Облека И Други Дневни Делови. Удобен Удобен Дизајн : Овој Ранец Има 1 Главен Џеб, 1 Преден Џеб И 2 Странични Џебови. 1 Џеб Од Одделот Внатре. Удобните Широки Ремени За Прилагодување На Дишењето Се Богато Обложени Со Пена За Да Помогнат Во Ублажување На Притисокот Од Рамената. Задните Влошки Се Во Согласност Со Структурата На Човечкото Тело. Мекото Перниче За Грб Ве Тера Да Имате Искуство Со Профит. Така, Може Да Собере Тешки И Супер Тешки Предмети, Да Направи Грбот Да Се Чувствува Поудобно. Различни Прилики : Класичен Костум За Ранец За Секојдневна Употреба, Училиште, Работа, Спорт, Патувања, Кратко Патување, Шопинг, Кампување Или Други Активности На Отворено. Ранци и Училишни Чанти Се Исто Така Божиќ, Ден На Децата, Ноќта на Вештерките, Роденден И Училишни Подароци за Мали Деца, Деца, Момчиња, Девојчиња, Момчиња, Мажи, Жени, Семејство и Пријатели. Опис На Перење : Се Препорачува Миење Раце. Брзо Сушење И Лесно За Нега. Закачете За Сушење И Чување На Проветрено Место Наместо Изложување На Сонце. Материјал : Ранецот Е Изработен од 600д Полиестерска Ткаенина, Која е Силна и Издржлива, а не Лесна за Носење. Доаѓа Со Мазен Патент За Лесно Отворање И Затворање. Прилагодливите Ремени Се Одлични За Избор На Правилна Должина На Ременот, Така Што Ремените Цврсто Се Вклопуваат Околу Рамената. Големина На Ранец : Оваа Големина На Училишна Торба Од 11" (Л) X6, 3 "(W) X16, 9 "(Ж).

Поврзани производи..