• Свеж
40 Парчиња Сјај 2023 Исечоци Ознаки Украси 2023 Исечоци За Дипломирање 2023 Класа На Центри За Дипломирање Од 2023 Година Украси За Забави За Декор На Маса Честитки За Дипло?
zoom_in

40 Парчиња Сјај 2023 Исечоци Ознаки Украси 2023 Исечоци За Дипломирање 2023 Класа На Центри За Дипломирање Од 2023 Година Украси

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Што Ќе Добиете : овој пакет доаѓа со 40 парчиња 2023 сјајни ознаки за дипломирање и 1 ролна јаже, количината е доволна за да ги задоволи вашите декоративни потреби за забава за дипломирање, можете да ги споделите и со другите Сигурен и Цврст Материјал : ознаките за исечоци од 2023 година се направени од сјаен хартиен материјал, сигурен и цврст, нема лесно да се скрши, избледи или искине, што може да ви служи долго време, можете да ги купите и користите со доверба. Лесен За Употреба : овие исечоци за забави за дипломирање во 2023 година не бараат склопување, само треба да го користите јажето за да ги навојте дупките, а потоа да ги закачите исечоците на забавата на вазна, ѕид, врата, прозорец или дрво, тие се убави украси за вашата забава за дипломирање. Широк Спектар На Апликации : декорациите за дипломирање во 2023 година можат да се применат широко, можете да ги користите како ознаки за подароци, реквизити за фотографии, декори за украсување маса или вазна; можете исто така да ги залепите на ѕидот или ДА ги НАПРАВИТЕ сами банерите за дипломирање, оставајќи подлабок впечаток кај другите. Детали за големината : исечоците на забавата за дипломирање во 2023 година се приближно. 3,3 х 4,5 инчи, јажето мери приближно. 11 дворови, и двете од класата на украси од 2023 година се компактни и лесни, лесни за складирање без да заземаат премногу простор. Карактеристики : залихите за забава за дипломирање прифаќаат сјајна боја, изгледаат елегантно и нежно, можат подобро да го привлечат вниманието на луѓето и да остават подлабок впечаток кај другите.

Поврзани производи..