• Свеж
OCGIG Diamond Beveling Chamfer Bits Diamond Counters Shaters Prib Bits 82mm, за зголемување на обликувањето на полирањето и исекувањето на постоечките дупки во порцевалилна тула гранит керамички м?
zoom_in

OCGIG Diamond Beveling Chamfer Bits Diamond Counters Shaters Prib Bits 82mm, за зголемување на обликувањето на полирањето и исекувањето

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

【Димензии】 Дијаметар 3-1/4 "(82мм), должина на работна должина од 82мм, прикачете 5/8" -11 мелница за агол на навој, целокупна должина : 60мм, ренде #80, степен 60; 【Функција】 Овој дијамантски преклопување бит се користи за зголемување, обликување и исекување на постојните дупки во плочки, мермер, керамика, гранит, итн. Не користете го производот на гума, пластика, метал ;. 【Материјал】 Овој дијамантски гранит бит е изработен од висококвалитетен дијамант и издржлив метал, има долг работен век, униформните честички на дијаманти ќе донесат мазна и убава завршница на дупката ;. 【Заштедете пари】 Со само еден стандарден бит за копирање и една од нашите вежби за прсти, можете да создадете дупки со различни големини, без да купувате повеќе различни битови за корење, што ќе ви заштеди многу пари;. 【Внимание - Овој бит за разгледување не може да се користи за дупчење, но е дизајниран да ги обликува и зголемува постојните дупки. Може да се користи со или без вода. Дијаметар 3-1/4 "(82мм),. Севкупна должина : 60мм, грит #80, степен 60;. Овој бит за разгледување не може да се користи за дупчење, но е дизајниран да ги зголеми, обликува и да ги исече постојните дупки во плочки, мермер, керамика, гранит, итн.; Инсталирано на мелница за агол. Се користи во градежни и реновирање.

Diameter 3-1/4 (82mm), :

Поврзани производи..