• Свеж
Низам фиока шкафче, универзално тркало со сопирачка, целосно транспарентно кутија за складирање, полици за организатор на коцка за спална соба, студија, дневна соб?
zoom_in

Низам фиока шкафче, универзално тркало со сопирачка, целосно транспарентно кутија за складирање, полици за организатор на коцка за спална

DEN 2960.00

Стока
check Во продавницата

【Подвижен】 Овие корпа за складирање на плакари за тркалање се таму 4 заклучени универзални тркала, може да се ротираат 360 °, можете да го притиснете на кое било место, да треба да се поправите кога ќе можете да ги заклучите тркалата фиксирани, или да ги отстраните 4 тркала за да ги исполнат вашите потреби за најразлични намени 【Погодно и ефикасно кутија за складирање со отворање на фиоки, влечење на фиоки без заглавување, мазно и погодно, поудобно за преземање на работите。. 【Snap Design】 Оваа кутија за складирање со Snap Design, можете ефикасно да ја избегнете фиоката што се влече отворено, работите лесно паѓаат на земја. Исто така, го користи дизајнот на заоблените агли за да не избегне да бидеме исфрлени и повредени. 【Multi Function】The folding storage box is a versatile storage bins that can be used as bathroom organizer, kitchen organization, closet organizer, dog food storage container, food storage containers, laundry room organization, toy storage, car organizer, bedroom storage, snack Организатор, канти за книги, складирање на капа, итн. 【Материјал】 Канти за складирање на преклопување е изработено од пластика, што ги прави нашите канти за складирање е безбедно што е силен и лесен, силен капацитет на лежиште, не е лесен за деформирање, отпорен на влијание, силен и издржлив , и може да ви служи долго време. 【Подвижен】 Овие корпа за складирање на плакари за тркалање се таму 4 заклучени универзални тркала, може да се ротираат 360 °, можете да го притиснете на кое било место, да треба да се поправите кога ќе можете да ги заклучите тркалата фиксирани, или да ги отстраните 4 тркала за да ги исполнат вашите потреби за најразлични намени. 【Погодно и ефикасно кутија за складирање со отворање на фиоки, влечење на фиоки без заглавување, мазно и погодно, поудобно за преземање на работите。.

Поврзани производи..