• Свеж
DBXII преносна неткаена ткаенина покритие за чевли за чевли Организатор Кабинет кула со високи потпетици за чување чевли за чевли со чевли со чевли со чевли со чевли ?
zoom_in

DBXII преносна неткаена ткаенина покритие за чевли за чевли Организатор Кабинет кула со високи потпетици за чување чевли за

DEN 278.40

Стока
check Во продавницата

Оваа решетка за чевли со 12 редови со 2 редови е совршено решение за складирање на чевли Тоа ви помага лесно да ги лоцирате чевлите што ги барате и ги спречува оние лов на домаќинства што одземаат многу време за исчезнати чевли. Направено од супериорни материјали, тој е издржлив и сигурен за долгорочна употреба. Лесно е да се инсталира и чисти. Одликувајќи се со компактно тело, нема да зафаќа премногу простор. Оваа решетка за чевли со 12 редови со 2 редови е совршено решение за складирање на чевли. Тоа ви помага лесно да ги лоцирате чевлите што ги барате и ги спречува оние лов на домаќинства што одземаат многу време за исчезнати чевли. Направено од супериорни материјали, тој е издржлив и сигурен за долгорочна употреба. Лесно е да се инсталира и чисти. Одликувајќи се со компактно тело, нема да зафаќа премногу простор.

Поврзани производи..