• Свеж
комплет за чистење оџаци Четка За Оџаци Со 6 /9 /12 /15 / 18 Флексибилни Најлон Прачка Оџак Чистење Алатка За Чистење Комплет Најлон Метење Алатка Во Собата За Дома Камин ?
zoom_in

комплет за чистење оџаци Четка За Оџаци Со 6 /9 /12 /15 / 18 Флексибилни Најлон Прачка Оџак Чистење Алатка За Чистење Комплет Најлон Метење Алатка

DEN 1027.36

Стока
check Во продавницата

Висококвалитетни материјали : нашите шипки за четки се изработени од висококвалитетен најлон со висока цврстина, кој не само што е мек и еластичен, не е лесен за носење, туку и лесен за чистење и не е лесен за ' рѓа Овие карактеристики го прават да има долг работен век. Лесно за склопување и расклопување : оваа четка користи поделена структура, можете да поврзете повеќе прачки за да го проширите досегот. И прачката е флексибилна и може совршено да ги помине тие тешки лакти. Комплетна галантерија : комплетот четки содржи глави на четки и 1 шипка за четка. Овие глави на четки можат да ја поддржат вашата подоцнежна замена на главите на четките, за да не треба повторно да размислувате за купување додатоци подолг временски период. Практично : оваа четка може да го отстрани мрсниот чад, па дури и да ги отстрани тврдоглавите наслаги во грипот или оџакот, да спречи пожари и на крајот да ја постигне целта за заштита на семејната безбедност. Применливи сценарија : Нашите производи се погодни за метални канали и тули оџаци. Без оглед на обликот на каминот, тој може ефикасно да работи во внатрешноста на каминот и е добар помошник за чистење на каминот. Четка За Оџак со 6 /9 /12 /15 / 18 Флексибилни Најлон Прачка Оџак Чистење Алатка За Чистење Комплет Најлон Метење Алатка Во Собата За Дома Камин Прашина Отстранување правилно исчистени оџак е побезбедно и повеќе efficient.It е побезбедно бидејќи чистењето го елиминира креозот што може да придонесе за камин fire.It е поефикасен бидејќи креозотата и другиот отпад во каминот може да го попречат правилниот удар што придонесува за правилно функционирање.Погоден за метални оџаци и оџаци од тули, различни дијаметри и форми, цевководи со различна должина со помош на поврзувачки прачки, закривени цевки.Производот може да се поврзе со моторна вежба (не вклучувајќи вежба) и да ја користи ротирачката сила на четката за ефикасно чистење на прашината. може да поврзе повеќе прачки.

Поврзани производи..