• Свеж
Canight Облека за закачалки за закачалки куки 5 парчиња за закачалки за закачалки за закачалки Организатор Организатор закачалки заштеди заштеди куки: 4 парчиња прост?
zoom_in

Canight Облека за закачалки за закачалки куки 5 парчиња за закачалки за закачалки за закачалки Организатор Организатор закачалки

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Куки за конектор за закачалка за облека : Направено од ABS материјал, може да се користи за суспендирање на тешка облека без да се оштети Куки за каскадна врска : Совршен додаток на кој било плакарот, кабинетот, гардеробата, итн., Може да ја направи облеката посоодветна. Hanger Connector : Можете исто така да ја препорачате оваа кука за закачалка на вашите пријатели и соседи за подобрување на пријателството. Домашни материјали : Едноставно во дизајнот, но практично е да се користи, што ќе ви даде искуство со добра употреба. Куки за закачалка за облека : Не-лизгачки дизајн на овие куки за закачалки може ефикасно да падне облеката. Пакетот вклучува карактеристики на конекторот за закачалки од 20 x облека - изработени од ABS материјал, може да се користи за суспендирање на тешка облека без да се оштети. - Материјал : ABS - Големина : околу 14. - Со овие куки, целата облека може да се чува уредно и да изгледа повеќе чиста и уредна. - Компактната големина и мала тежина ги прават лесни за носење, погодни за дома, патување и така натаму. - Не-лизгачки дизајн на овие куки за закачалки може ефикасно да падне облеката. - Пластичните куки за закачалки за облека ќе ја направат облеката добро организирана во плакарот. Опис на стоки Ако барате куки за закачалка за професионални и разумни цени, тогаш вашето истражување е тука.

Поврзани производи..