• Свеж
Водоотпорен случај на куќиште на Нофанер, 60м водоотпорен случај на камера заштитна обвивка Подводна нуркачка сурфање за џеб 2, комплет за додатоци за заштитно куќи?
zoom_in

Водоотпорен случај на куќиште на Нофанер, 60м водоотпорен случај на камера заштитна обвивка Подводна нуркачка сурфање за џеб 2, комплет за додатоци

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Специјално дизајнирано : Нашиот водоотпорен заштитен случај е специјално дизајниран за џебна камера, идеален е за нуркање, сурфање, нуркање и други активности на спортови на вода и ќе ги заштити вашите 2 камери за екстремни спортови 60 метри/ 196ft Подводна фотографија : Можете да снимате активности дури 60 метри под вода и нема да го оштети ефектот на снимање, јасен и живописен. Вашето движење и фотографскиот ефект не би биле засегнати од притисокот против сурфањето. Полу-кружен дизајн на куполи : Специјалниот дизајн на куполи од 360 ° е супериорен во однос на традиционалниот дизајн и е погоден за заштита на камерата со распрснување на подводниот стрес. Високо транспарентно : Направено од високо транспарентна пластика. Позицијата на леќите усвојува леќи со светло пренесување од 98%, што високо ја обновува вистинската боја на сликата. Заштитен случај : Постои заштитен случај на врвот, што му помага на вашата џебна камера да избегне гребнатини и испакнатини. Спецификација : Тип на ставка : Нуркање Касематеријал : ПластичнаКолор : како слики прикажани дијаметар на производот : приближно.1in, висина : приближно. 19см/7,5inweight : Прибл.1ozwater Proof Длабочина : 60 ​​метри/196.9ftlens Пренесување : 98%Карактеристики : Водоотпорен и проток на проток на прашина за употреба : 1.

Item Type:
Diving Case
Material:
Plastic
Color:
As Pictures Shown 
Product diameter:
approx. 8cm/3.1in, height
Weight:
Approx. 229g/8.1oz
Waterproof depth:
60 meters/196.9ft
Lens transmittance:
98%
Features:
Waterproof and dustproof
How to use:
 
1. Rotate the locking ring counterclockwise and remove the lens cap:
2. Put the pocket gimbal into the waterproof case:
3. Put in the moisture absorption card and cover the lens cover:
4. Rotate the locking rings clockwise to lock the lens cover:
Package List:
1 x Waterproof Shell:
1 x Wrist Belt:
1 x Adapter:
1 x Fixed Screw:
2 Bag x Moisture Absorb Sheet:
1 x Manual:

Поврзани производи..