• Свеж
Зије Силиконски Магнетски Случај за iPhone 14 Pro Max Со Целосен Заштитник на Објективот на Фотоапаратот [со Заштитник На Екранот][Компатибилен Со MagSafe] Течен Силиконски О?
zoom_in

Зије Силиконски Магнетски Случај за iPhone 14 Pro Max Со Целосен Заштитник на Објективот на Фотоапаратот [со Заштитник На Екранот][Компатибилен

DEN 270.08

Стока
check Во продавницата

[3-во-1 360° Целосна Заштита] Овој Комплет За Течен силиконски случај и заштитник на екранот и заштитник на објективот е специјално дизајниран за i Phone 14 Pro max 6,7-инчен Заштитата од раб до раб се реализира со калено стакло отпорно на гребење, куќиште отпорно на удари и заштита од леќа еден-на-еден. [Издржлив Магнетски Силиконски Случај] со вградени магнети кои совршено се усогласуваат со i Phone 14 Pro Max, што го прави безжичното полнење побрзо од кога било досега. Кога ќе дојде време за полнење, само оставете го куќиштето на вашиот i Phone 14 Pro Max И поставете го на безжичниот полнач. [компатибилен Со Магсафе] Доаѓа Со Вградени 38 магнети за безбедно прицврстување на куќиштето на вашиот уред и безжично полнење. Дајте му на вашиот i Phone 14 Pro Max навестување на луксуз, додека останувате функционални и Заштитени. [Заштита од удари и Капки] случајот ЗИЈЕ ајфон 14 Про Макс се тестира илјадници часови во текот на процедурите за дизајн и производство. Така, тоа повеќе од само изгледа одлично, но го штити вашиот i Phone 14 Pro Max Од гребнатини и капки. [Премиум Силикон] овој капак е изработен од премиум мек силикон, издржлив, абсорбента на удар, ултра-робустен и дизајниран да трае. Заштитник На Екранот. Заштитник На Екранот.

Поврзани производи..