• Свеж
ДЕФЛАБ Тенџере За Кафе Со Голем Капацитет Тенџере За Кафе Од Нерѓосувачки Челик Сјајна Завршница Тенџере За Кафе Пренослив Тенџере За Кафе За Индукција Притиснат ?
zoom_in

ДЕФЛАБ Тенџере За Кафе Со Голем Капацитет Тенџере За Кафе Од Нерѓосувачки Челик Сјајна Завршница Тенџере За Кафе Пренослив Тенџере За Кафе

DEN 715.20

Стока
check Во продавницата

●Трупот на авионот е изработен од нерѓосувачки челик, безбеден и еколошки, удобен и удобен, не жежок ●Метален филтер екран, ограничена филтрација и одвојување мелење кафе. ● Дизајн на раздвојување, јасен и удобен. ● Вентилот за ослободување на пареа автоматски ослободува пареа. ●Трупот на авионот е изработен од нерѓосувачки челик, безбеден и еколошки, удобен и удобен, не жежок. ●Метален филтер екран, ограничена филтрација и одвојување мелење кафе. ● Дизајн на раздвојување, јасен и удобен. ● Вентилот за ослободување на пареа автоматски ослободува пареа. Голем Капацитет Тенџере За Кафе Пренослив Тенџере За Кафе Еспресо Мока Тенџере За Трпеза Домашна Надворешна Употреба име На Производот На Бариста : мока поткапацитет : 200мвежина : 648гзиза : 11,5 * 11 * 185см материјал : тело од нерѓосувачки челик, дно од нерѓосувачки челик применливо за : отворен пламен, индукциски шпорет, електричен керамички шпорет, опсег на гас, гас шпоретдобредојдовте Да Го Нарачате Овој Производ, доколку Наидете На Некакви Проблеми, ве молиме контактирајте Ме, Ви Посакувам Среќен Шопинг!.

Поврзани производи..