• Свеж
Леробо Компатибилен Со Фитбит Сенс Бендови/Фитбит Верса 3 Бендови/Верса 4 Бенд/Смисла 2 Бенд Жени Мажи, 8 Пакет Меки Издржливи Нараквици Замена Спорт Ремен За Фитбит ?
zoom_in

Леробо Компатибилен Со Фитбит Сенс Бендови/Фитбит Верса 3 Бендови/Верса 4 Бенд/Смисла 2 Бенд Жени Мажи, 8 Пакет Меки Издржливи Нараквици

DEN 271.84

Стока
check Во продавницата

Удобно За Носење : Избор На Две Големини : . Оригинален Стилски Едноставен Дизајн. Надградба На Безбедна Тока. Quotible & Две Големини€lerobo 8 пакет замена нараквици компатибилен Со Fitbit Верса 3/Fitbit Смисла И Fitbit Смисла 2/Firbit верса 4 само паметен часовник. (? Забелешка : Не се компатибилни Со Fitbit Versa 2 Ersa / Versa Lite Fluss / Versa Fress /Versa Se®).Мала големина за 5,5" -7,8"(140мм-198мм) зглобови, Голема големина за 7,1" -9,25 " (180мм-235мм) зглобови. Дизајнот на мали дупки што дише ги прави верса 3 лентите слободно прилагодени на различен зглоб. €®Изработени Од Премиум TPU }Меки, Удобни И погодни за Кожата, lerobo Fitbit Sence bands се изработени од флексибилен еластомер водоотпорен материјал,удобен за носење,еколошки за човечка кожа,спречува иритација на кожата,отпорен на пот и вода,совршен за целодневни тренинзи и редовно носење. €®Надграден Дизајн На Тока За Безбедност Tpu Во Споредба со традиционалните дизајни на метални брави, ова верса 3 ленти за жени мажи користи затворање со игла и навивање и брава со двоен круг,што го решава проблемот со ' рѓа,и ќе биде поцврст и flexible.NO ПОВЕЌЕ иритација на кожата. €®Беспрекорен Натпревар И Лесен За Инсталирање Fits одговара исто толку добро како и оригиналниот бенд. Едноставно за инсталирање и отстранување, не се потребни алатки! Секој бенд има навртки за часовници на двата краја, кои се заклучуваат на вашиот fitbit versa 4 / верса 3/ fitbit sense / sense 2 гледајте прецизно и безбедно. €●Повеќебојни Избори }Лесна Промена За Да Одговара На која било Облека ● постојат 8 видови на верса 3 бендови и Фитбит Сетилни бендови за жени и мажи. Секоја боја е стилска и во тренд. Персонализирајте го вашиот паметен часовник според вашето расположение, дневна облека и различна пригода со размена на бои. Совршен подарок за Роденден, Божиќ, Денот на Мајката, Денот на Таткото, Денот на Благодарноста, Денот на Вљубените. Quotible & Две Големини€lerobo 8 пакет замена нараквици компатибилен Со Fitbit Верса 3/Fitbit Смисла И Fitbit Смисла 2/Firbit верса 4 само паметен часовник. (? Забелешка : Не се компатибилни Со Fitbit Versa 2 Ersa / Versa Lite Fluss / Versa Fress /Versa Se®).Мала големина за 5,5" -7,8"(140мм-198мм) зглобови, Голема големина за 7,1" -9,25 " (180мм-235мм) зглобови. Дизајнот на мали дупки што дише ги прави верса 3 лентите слободно прилагодени на различен зглоб. €®Изработени Од Премиум TPU }Меки, Удобни И погодни за Кожата, lerobo Fitbit Sence bands се изработени од флексибилен еластомер водоотпорен материјал,удобен за носење,еколошки за човечка кожа,спречува иритација на кожата,отпорен на пот и вода,совршен за целодневни тренинзи и редовно носење. €®Надграден Дизајн На Тока За Безбедност Tpu Во Споредба со традиционалните дизајни на метални брави, ова верса 3 ленти за жени мажи користи затворање со игла и навивање и брава со двоен круг,што го решава проблемот со ' рѓа,и ќе биде поцврст и flexible.

Поврзани производи..