• Свеж
Vefsu розови нокти rhinestones кристали скапоцени камења измешани бои со повеќе облици со големина на нокти со сина розова стаклена камења камења кристали со нокти со за з?
zoom_in

Vefsu розови нокти rhinestones кристали скапоцени камења измешани бои со повеќе облици со големина на нокти со сина розова стаклена камења камења

DEN 132.00

Стока
check Во продавницата

【Лесен за употреба и складирање】 Транспарентна кутија, секој стил има мал оддел, спакуван и поставен во различна решетка за да се осигура дека накитот за нокти не се меша кога ќе пристигне Елаборат дизајнот може да ја направи секоја големина на rhinestones лесна за идентификување и избирање на потребните артикли. Multi-Functions : All Glass Nail Crystals Rhinestones Gems Are Built-in Flat Backs Which Are Perfect For Nails, Crafts, , Clothes, Shoes, Jewelry, Phone, Card Crafting, DIY Craft, Bags, Wedding Dress, Books, Guitar,cups, Таблети, високи потпетици, распрскувач на маса и така натаму. 【Широки апликации】 Кристалните абни rhinestones можат лесно да се применат на природни или вештачки нокти. Ако имате други супер идеи, може да се користи и во занаети, чевли, облека, венчаници, чаши, држачи за очила, случаи на мобилни телефони, итн. Лесниот сет на Rhinestone ви овозможува да ги украсите ноктите во секое време, каде било, да одговарате на Шармантен ве. Се разбира, тоа е исто така одличен подарок за пријателите. 【Висок квалитет】 Кристалните ригистони на ноктите со висока рефракција, сјајни површини за сечење и голема осветленост. Секоја rhinestone се направени од стакло и за кожа, обработени со специјална технологија за обложување и дијаманти, лесна за примена на природни или вештачки нокти. Правејќи ги ноктите повеќе блескави и шармантни. 【Лесен за употреба и складирање】 Транспарентна кутија, секој стил има мал оддел, спакуван и поставен во различна решетка за да се осигура дека накитот за нокти не се меша кога ќе пристигне. Елаборат дизајнот може да ја направи секоја големина на rhinestones лесна за идентификување и избирање на потребните артикли. Multi-Functions : All Glass Nail Crystals Rhinestones Gems Are Built-in Flat Backs Which Are Perfect For Nails, Crafts, , Clothes, Shoes, Jewelry, Phone, Card Crafting, DIY Craft, Bags, Wedding Dress, Books, Guitar,cups, Таблети, високи потпетици, распрскувач на маса и така натаму. 【Широки апликации】 Кристалните абни rhinestones можат лесно да се применат на природни или вештачки нокти. Ако имате други супер идеи, може да се користи и во занаети, чевли, облека, венчаници, чаши, држачи за очила, случаи на мобилни телефони, итн. Лесниот сет на Rhinestone ви овозможува да ги украсите ноктите во секое време, каде било, да одговарате на Шармантен ве.

Поврзани производи..