• Свеж
Лабораториска решетка за кревање, лабораториска табела за подигнување алуминиумска легура 5kg / 11lb лежи со силна густина за кревање предмети за хемикалии за физички
zoom_in

Лабораториска решетка за кревање, лабораториска табела за подигнување алуминиумска легура 5kg / 11lb лежи со силна густина за кревање

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Висококвалитетен алуминиумски легура материјал, силна густина, не е лесна за 'рѓа, добра отпорност на киселина и алкали, силна и издржлива Поддршката и основата се поставени со шарени конкавни и конвексни жлебови за да се зголеми триењето и да се спречи лизгање. Фенолна пластична рачка, прецизно прилагодување на висината, точна и удобна, полесна за употреба. Широк спектар на примена, погоден за лабораториски, физички, хемиски, биолошки експерименти, предмети за кревање или инструменти. Методот на употреба е едноставен, ставете ја платформата за кревање стабилно, ротирајте го рачното тркало и прилагодете ја платформата за кревање на посакуваната висина. Висококвалитетен алуминиумски легура материјал, силна густина, не е лесна за 'рѓа, добра отпорност на киселина и алкали, силна и издржлива. Поддршката и основата се поставени со шарени конкавни и конвексни жлебови за да се зголеми триењето и да се спречи лизгање. Фенолна пластична рачка, прецизно прилагодување на висината, точна и удобна, полесна за употреба. Широк спектар на примена, погоден за лабораториски, физички, хемиски, биолошки експерименти, предмети за кревање или инструменти. Методот на употреба е едноставен, ставете ја платформата за кревање стабилно, ротирајте го рачното тркало и прилагодете ја платформата за кревање на посакуваната висина. Висококвалитетен алуминиумски легура материјал, силна густина, не е лесна за 'рѓа, добра отпорност на киселина и алкали, силна и издржлива. Поддршката и основата се поставени со шарени конкавни и конвексни жлебови за да се зголеми триењето и да се спречи лизгање. Фенолна пластична рачка, прецизно прилагодување на висината, точна и удобна, полесна за употреба. Широк спектар на примена, погоден за лабораториски, физички, хемиски, биолошки експерименти, предмети за кревање или инструменти. Методот на употреба е едноставен, ставете ја платформата за кревање стабилно, вртете го рачното тркало и прилагодете ја платформата за подигнување на посакуваната висина.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Laboratory Lifting Table
Material:
Aluminum Alloy
Load Bearing:
5kg / 11lb
Support and Base:
Linear Stripe Table
Table Size:
Approx. 100 x 100 mm / 3.9 x 3.9 in
Highest Height:
Approx. 87mm / 3.4in
Lowest Height:
Approx. 30mm / 1.2in
Type:
Manual Fine Adjustment
Structure:
An experimental lifting platform composed of supporting surface, base, rotating handle, bracket and other components.
Purpose:
to lift the support equipment for adjusting the height position of an object
Application:
Suitable for physical, chemical, biological experiments, lifting objects or instruments.
How to Use:
The lifting platform is placed stably, rotate the hand wheel to adjust the lifting platform on the front panel to the desired height.
Maintenance:
After use, it should be kept and stored in a cool, dry, non-corrosive gas
Package List:
1 x Laboratory Lifting Table:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Поврзани производи..