• Свеж
Кабилок Чисти Шишиња Со Вода Контејнер за Шише Со Вода 2 парчиња Стакло Млеко стакло бокал за млеко гроздобер шишиња со млеко стаклени шишиња со капаци Шише Со Стак?
zoom_in

Кабилок Чисти Шишиња Со Вода Контејнер за Шише Со Вода 2 парчиња Стакло Млеко стакло бокал за млеко гроздобер шишиња со млеко стаклени

DEN 364.80

Стока
check Во продавницата

стакло СТАКЛЕНИ ШИШИЊА СО МЛЕКО со КАПА : Стаклен материјал, ефикасно се грижи за здравјето на вас и вашето семејство. СТАКЛЕНИ ШИШИЊА СО ВОДА : Применливи за училници, канцеларии, забави и други внатрешни места и сите надворешни места. ШИШИЊА СО МЛЕКО ОД 1000 МЛ : НЕ може да се користат за чување пијалоци, храна, но може да се користат и за пакување мали предмети како што се апчиња. СТАКЛЕНИ ТЕГЛИ СО МЛЕКО : МОЖЕ да се користат за складирање на неколку пијалоци, вклучувајќи свежо кравјо млеко, домашно млеко од ореви, свежи цедени сокови, вода и многу повеќе!. СТАРИ ШИШИЊА СО МЛЕКО : Изработени од стаклен материјал за трајна употреба. шишиња за складирање на вода и сок. СТАКЛЕНИ ШИШИЊА СО МЛЕКО со КАПА : Стаклен материјал, ефикасно се грижи за здравјето на вас и вашето семејство. СТАКЛЕНИ ШИШИЊА СО ВОДА : Применливи за училници, канцеларии, забави и други внатрешни места и сите надворешни места. ШИШИЊА СО МЛЕКО ОД 1000 МЛ : НЕ може да се користат за чување пијалоци, храна, но може да се користат и за пакување мали предмети како што се апчиња. СТАКЛЕНИ ТЕГЛИ СО МЛЕКО : МОЖЕ да се користат за складирање на неколку пијалоци, вклучувајќи свежо кравјо млеко, домашно млеко од ореви, свежи цедени сокови, вода и многу повеќе!. СТАРИ ШИШИЊА СО МЛЕКО : Изработени од стаклен материјал за трајна употреба. шишиња за складирање на вода и сок. Пакетот Вклучува 2 х Стаклени Шишиња Карактеристики-Забелешка : стилот на шишето на овој производ е случаен.

Поврзани производи..