• Свеж
Четки за шминка за шминка за шминка за шминка кутија организатор на кутија организатор со капаци за шминка за шминка за турирање на четки за шминка за четки за четк?
zoom_in

Четки за шминка за шминка за шминка за шминка кутија организатор на кутија организатор со капаци за шминка за шминка за турирање

DEN 160.48

Стока
check Во продавницата

Пу Организатор на четки за шминка- [Топол врв] Почитуван купувач, како резултат на ефектот на осветлување, монитор на осветленост, рачно мерење и слично, може да има некои мали разлики во бојата и големината помеѓу фотографијата и вистинската ставка. Искрено се надеваме дека можете да разберете! Ви благодарам!. Случај за патување со четки за шминка- Соодветна големина : Вашата четка не е деформација кога патувате и не заземате премногу простор. Организатор за шминка- помага да ги организирате вашите козметички алатки и да ги одржувате чисти и уредни. Торба за организатор на четки за шминка- [Погодна големина] Овој држач за козметичка чаша ја штити четката од деформација и не зазема премногу простор кога. Помогнете да ги организирате вашите алатки за убавина, можете вашите четки да се извалкаат и да ги одржувате чисти и уредни. Држач за четки за шминка со капак- [] да ви обезбеди производи со висок квалитет и добра услуга отсекогаш била наша. Ако не сте задоволни со нашиот производ, ве молиме контактирајте не веднаш, ќе се обидеме да ви помогнеме!. Организатор на четки за шминка- [Топол врв] Почитуван купувач, како резултат на ефектот на осветлување, монитор на осветленост, рачно мерење и слично, може да има некои мали разлики во бојата и големината помеѓу фотографијата и вистинската ставка. Искрено се надеваме дека можете да разберете! Ви благодарам!. Случај за патување со четки за шминка- Соодветна големина : Вашата четка не е деформација кога патувате и не заземате премногу простор. Организатор за шминка- помага да ги организирате вашите козметички алатки и да ги одржувате чисти и уредни. Торба за организатор на четки за шминка- [Погодна големина] Овој држач за козметичка чаша ја штити четката од деформација и не зазема премногу простор кога. Помогнете да ги организирате вашите алатки за убавина, можете вашите четки да се извалкаат и да ги одржувате чисти и уредни. Држач за четки за шминка со капак- [] да ви обезбеди производи со висок квалитет и добра услуга отсекогаш била наша. Ако не сте задоволни со нашиот производ, ве молиме контактирајте не веднаш, ќе се обидеме да ви помогнеме!. Пакетот вклучува 1 x Карактеристики на држачот на четката - Големина : Околу 7 x 7 x 17,5см кутија за патувања за четка за шминка.

Поврзани производи..