• Свеж
Касета За Корекција XFasten 263-Стапки Вкупно, 0,20-Инчен x 26,25-Стапки Бела Лента За Корекција, Идеална За Владини Документи Во Училишната Канцеларија, Лента За Корекција н?
zoom_in

Касета За Корекција XFasten 263-Стапки Вкупно, 0,20-Инчен x 26,25-Стапки Бела Лента За Корекција, Идеална За Владини Документи Во Училишната

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

КОМПАКТЕН ДИЗАЈН; ERGОНОМСКИ За разлика од другите пенкала За корекција, XFasten B880 е компактен и идеален за канцелариски работници и наставници во движење и метеж. Може да се вклопи во женските џебови и малите чанти. ЛЕНТА ОТПОРНА НА ПРЕКИН; СИЛНА ПОКРИЕНОСТ. Нема потреба да се грижите за долгите грешки во документот бидејќи оваа лента има силен и отпорен на кинење ремен за корекција. КАНЦЕЛАРИСКИ И УЧИЛИШНИ НАЈВАЖНИ РАБОТИ; БЕЛАТА ЛЕНТА 10 ПАКЕТ. Овој пакет се состои од десет компактни ленти за корекција со индивидуални заштитни капачиња. Совршено е за студенти, наставници и канцелариски работници со буџет. ПОГОДЕН ЗА ПОВЕЌЕТО ПЕНКАЛА. Без разлика дали користите обично хемиско пенкало, пенкало, пенкало, маркер или молив, оваа бела лента е за вас. Можете исто така да печатите на лентата и да не очекувате сенка. ПИШУВАЈТЕ ВЕДНАШ; НЕМА ВРЕМЕ НА ЧЕКАЊЕ. Новата Лента За Корекција XFasten ви овозможува брзо да ги поправите печатените документи. Тоа е сува хартиена лента бело што може да се напише веднаш потоа. Без мака и без време на чекање!. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА; АМБИДЕКСТРОЗЕН АПЛИКАТОР. Со својот ergономски дизајн, оваа лента за корекција на белење е погодна за десни и леваци. Погодно е за употреба-лесно притиснете ја на хартијата и повлечете ја наназад. КОМПАКТЕН ДИЗАЈН; ERGОНОМСКИ. За разлика од другите пенкала За корекција, XFasten B880 е компактен и идеален за канцелариски работници и наставници во движење и метеж. Може да се вклопи во женските џебови и малите чанти. ЛЕНТА ОТПОРНА НА ПРЕКИН; СИЛНА ПОКРИЕНОСТ. Нема потреба да се грижите за долгите грешки во документот бидејќи оваа лента има силен и отпорен на кинење ремен за корекција. КАНЦЕЛАРИСКИ И УЧИЛИШНИ НАЈВАЖНИ РАБОТИ; БЕЛАТА ЛЕНТА 10 ПАКЕТ. Овој пакет се состои од десет компактни ленти за корекција со индивидуални заштитни капачиња. Совршено е за студенти, наставници и канцелариски работници со буџет. ПОГОДЕН ЗА ПОВЕЌЕТО ПЕНКАЛА. Без разлика дали користите обично хемиско пенкало, пенкало, пенкало, маркер или молив, оваа бела лента е за вас. Можете исто така да печатите на лентата и да не очекувате сенка. ПИШУВАЈТЕ ВЕДНАШ; НЕМА ВРЕМЕ НА ЧЕКАЊЕ. Новата Лента За Корекција XFasten ви овозможува брзо да ги поправите печатените документи. Тоа е сува хартиена лента бело што може да се напише веднаш потоа. Без мака и без време на чекање!. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА; АМБИДЕКСТРОЗЕН АПЛИКАТОР. Со својот ergономски дизајн, оваа лента за корекција на белење е погодна за десни и леваци.

Поврзани производи..