• Свеж
Заштитник на телевизискиот екран на Келунис Анти Сјај, анти-сино светло филтер за заштита на очите, сина светлина за заштита на светлината за 32-75 инчи ТВ, без меурчи?
zoom_in

Заштитник на телевизискиот екран на Келунис Анти Сјај, анти-сино светло филтер за заштита на очите, сина светлина за заштита на светлината

DEN 1788.48

Стока
check Во продавницата

Анти-сино зрачење : Нашите производи блокираат штетна сина светлина од дигиталните екрани што можат да предизвикаат несоница, напрегање на очите, главоболки, суви очи и нејасен вид, со деца и тинејџери особено изложени на ризик Мат анти-сјај : Нашиот анти-сино светло заштитник на екранот што доаѓа со мат облога против сјајот, ефикасно го намалува визуелното мешање предизвикано од силна светлина од екранот додека е во услови на високо светло. Гарантирана инсталација без меурчиња : Лесно се нанесува и отстранува. Четирите рабови на заштитниот филм се тенка двострана лента, која може постојано да се применува без да остави траги, и невозможно е да се остават воздушни меури. Лесно за чистење : дамки против прсти за отпечатоци/ лесни за чистење/ нема потреба да се грижите за децата што се пијат на екранот. Заштита на вашата телевизија од деца и миленичиња. Идеално компатибилен : универзално компатибилен со сите монитори 32 "-75". Дури е отстранлив и еднократно ако купите нов монитор. Заштитник на екранот против сјајот, филтер за заштита на очите на сина светлина, ултра-чист екран за заштита на екранот за 32-75 инчи, безжичен монитор на екранот ▲ Опис на производот. зрачење / анти-миопија, итн. екранот и полека нанесете го на екранот. : 1*Заштитник на ТВ -екран1*Чистење на Kitwaiting за вашата нарачка.

Поврзани производи..