• Свеж
ЦНПРАЗ Вентилатор За Оџак Евакуатор На Чад Од Оџак, Вентилатор За Издувни Гасови Од Огниште Вентилатор За Вентилатор За Оџак Нацрт Индуктор За Издувни Гасови За Ка?
zoom_in

ЦНПРАЗ Вентилатор За Оџак Евакуатор На Чад Од Оџак, Вентилатор За Издувни Гасови Од Огниште Вентилатор За Вентилатор За Оџак Нацрт Индуктор

DEN 753.60

Стока
check Во продавницата

* Многу е погоден за додатоци за оџаци Нацрт-вентилаторот предизвикан од оџакот генерира вшмукување и предизвикува брзо испуштање чад за да спречи чадот да не може непречено да излезе од грипот поради лошиот оџак. * 80w Оџак Вентилатор За Димни Дијаметар 13.5-21cm, 100 W И 120w Оџак Вентилатор За Димни Дијаметар 19-25, 5 см. * Вентилаторот на оџакот е за употреба каде што температурите на димните гасови не надминуваат 575° F за наизменично работење и 482° F за континуирано работење.Во спротивно, индуцираниот вентилатор за нацрт ќе биде изгорен. * ЗАБЕЛЕШКА-работниот напон на производот е 220v (напон 110 V-120 V, ќе бидеме опремени со конвертор на напон), а нацрт-вентилаторот индуциран од оџакот се користи со оставање на два краја на жицата за поврзување со изворот на енергија. * Лесен за инсталирање, многу тивок, погоден за повеќето видови оџаци и не бара да се инсталираат професионални техничари. Не само што чадот ќе се испушти брзо, туку има и одлични перформанси. Решете Го Проблемот Со Чадот Електричниот Вентилатор Што Предизвикува Нацрт Помага Во Издувните Камини, Печките за Пица, Печките На Дрва Овие вентилатори се дизајнирани специјално за апликации каде што ефикасното работење,малата потрошувачка на енергија, променливата брзина и компактниот дизајн се од најголема важност.Овие вентилатори треба да се инсталираат на местото на прекинување на оџакот или системот за оџаци со цврсто гориво и може да се монтираат на ѕидарски или метални оџаци.Вентилаторот на оџакот е за употреба каде што температурите на димните гасови не надминуваат 575° F за наизменично работење и 482° F за континуирано работење.

Product name:
Electric Draft Inducing Fan
Voltage:
190-240V
Scope of delivery:
1 * induced draft fan
Installation method:
Very simple
Note:
1. Turn off the power switch when installing or removing to avoid electric shock.:
2. The interface to the smoke outlet must be fastened with waterproof insulating tape.:
3. The installation at the interface with the chimney must be firm and the interface must be tightly integrated into the chimney for the best effect. :

Поврзани производи..