• Свеж
DBYLXMN Кошница За Перење Преклопна Пластична Мала Валкана Корпа За Перење Корпа За Виси Корпа за Перење Со Рачка Преклоплива Висока Корпа За Перење Погодна за Делите?
zoom_in

DBYLXMN Кошница За Перење Преклопна Пластична Мала Валкана Корпа За Перење Корпа За Виси Корпа за Перење Со Рачка Преклоплива

DEN 443.20

Стока
check Во продавницата

И Добро изработен Од Надграден Издржлив Пп Материјал, Без Мирис и Побезбеден Отпорност На Компресија И Стареење, Добра Цврстина, Не Е Лесна За Деформација, Не Е Лесна За Оштетување. Мазната Површина Ги Штити Вашите Раце И Облека Од . Делител за перење Пречка 4 Голема Голема Корпа за Перење На Тркала Корпа за Перење Водоотпорна Корпа За Перење Алишта За Перење Алишта Сепаратор За Перење Крпа за Перење. ПРОСТОР ЗА ЗАШТЕДА НА ГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ Преклопливиот Дизајн на Оваа Корпа За Перење Е Многу Заштеда На Простор, Кога не Се Користи Преклопете ја Корпата или Ставете ја Во Просторот. Совршен За Мали Простории За Перење, Бања, Куќа, Апартмани, Дом Или Каде Било Просторот Е Ограничен. Одличен Подарок За Затоплување На Куќата И Студент На Колеџ, Итн. Кошница За Перење Жица За Перење Алишта Ја Попречува Организацијата И Корпата За Перење Алишта За Складирање Водоотпорна Корпа За Перење Алишта Ја Попречува Металната Корпа За Перење Алишта Што Може Да Се Преклопи. НОСЕТЕ ЛЕСНО УДОБНА РАЧКА Цврстата И Лесна РАЧКА Го Олеснуваат Носењето На Оваа Преклоплива Пречка Во Просторијата За Перење, Особено Пригодна За Да ја Повлечете Нагоре и Надолу По Скалите Со Рака. За Разлика Од Многуте И Слаби Рачки Таму Овој Нема Да Се Искине! Перење Кошница Водоотпорен Перење Колеџ Попречи Количка Дизајнер Валкани Перење Плетен Попречува За Перење Со Ткаени Кошница попречува.

Поврзани производи..