• Свеж
ТОРБА За Складирање Прибор ЗА Јадење ТОРБА За Патување Прибор За Јадење Прибор За Кампување Прибор За Јадење Торби За Организатори За Пикник Торба За Прибор За Јад?
zoom_in

ТОРБА За Складирање Прибор ЗА Јадење ТОРБА За Патување Прибор За Јадење Прибор За Кампување Прибор За Јадење Торби За Организатори За

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Памук и Лен ТОРБА ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА РАМНИ САДОВИ оваа торба за вилушка за сечење е изработена од главен материјал, кој е издржлив и практичен за трајна употреба. ПАТУВАЊЕ ПРИБОР за ЈАДЕЊЕ торба оваа Торба за Прибор за Јадење можете да ја испратите на вашите пријатели, таа е многу практична и издржлива за употреба. ТОРБА ЗА СКЛАДИРАЊЕ сребрени САДОВИ торбата за вилушка за сечење доаѓа со компактна големина, лесна за носење и погодна за надворешна употреба. ДЕКОРАТИВНА ТОРБА за САДОВИ тие можат да го задржат вашиот прибор за јадење од валкани и други , да ви донесат добро искуство со користење. КЕСИ ЗА ЗАШТИТА од ПРИБОР оваа Торба за Прибор за Јадење на отворено може да ги направи вашите секачи и вилушки поорганизирани. Список на пакети 1 х Карактеристики На Торбата За Прибор За Јадење-Материјал : организатор на памучни и Ленени садови за патување-Боја : Како што Е Прикажано торба за прибор за кампување-Големина : 25, 00Х23, 00Х0, 20см/9, 82Х9, 04Х0 торбичка за прибор за повеќекратна употреба. - Исклучителна Торба За Садови го прави вашиот дом полн со празнична атмосфера. Може да биде како подарок за вашите пријатели едноставна торба за садови. - Модерна и издржлива ткаенина со природен дизајн. По складирањето на приборот за јадење, може да се навива и врзува, мала и пренослива торба за ролна прибор за јадење. - Совршен држач за садови, практичната торба за складирање прибор за јадење може лесно да држи вилушки и секачи за складирање на рамни садови.

Поврзани производи..