• Свеж
УПКОХ 4 Комплети Држач За Вилушка За Лебед Мини Лажица Метална Решетка За Складирање Метални Вилушки Вилушка За Лажица И Лажица Со Држач За Чување Држач За Вилушка ?
zoom_in

УПКОХ 4 Комплети Држач За Вилушка За Лебед Мини Лажица Метална Решетка За Складирање Метални Вилушки Вилушка За Лажица И Лажица

DEN 869.92

Стока
check Во продавницата

ДРЖАЧ за ВИЛУШКА и ЛАЖИЦА тие се стилски и , а исто така можат да бидат како украси за маса, украс за забави и така натаму ДРЖАЧ за ВИЛУШКА гроздобер стил, погоден за поставување маса, како што се прослави, свадби, забави и други прилики. Вилушки нашиот држач за вилушка и вилушки се добро изработени и ќе ви донесат подобро искуство со користење. ОВОШНИ ВИЛУШКИ тие се стилски и , а исто така можат да бидат како украси за маса, украс за забави и така натаму. ДЕСЕРТ ЈАДЕЊЕ ЛАЖИЧКА ??САЛАТА СЛУЖАТ ВИЛУШКА;??Вилушка Карактеристики Стилски Лисја Форми. Ова Е Најдобриот Подарок За Пријателите И Семејствата. Специјални Настани, Забави, Роденден И Свадба и др. Исто Така Секојдневна Употреба. Пакетот Вклучува 4 x Вилушка За Лебед Стојат 24 x Вилушки Карактеристики-Големина(вилушка) : 13,00 X2, 30 X0, 30cm/5, 11x0, 90 X0 мини десерт вилушка. - Големина(штанд) : 15, 00Х9, 20Х4, 50см/5, 89Х3, 62Х1 десерт јадење вилушка. - Материјал : вилушки За рамни садови Од Легура На Цинк-Боја : златен држач за лебед-гроздобер стил, погоден за поставување маса, како што се прослави, свадби, забави и други прилики мали вилушки. - Тие се стилски и, а исто така можат да бидат како украси за маса, украс за забави и така натаму метални вилушки. - Одличната изработка на нашите вилушки и база за складирање ќе ви донесе добро искуство со користење на држач за вилушка за лебед.

Поврзани производи..