• Свеж
20 парчиња клипови за хартија Фламинго Креативно клип Обележувач за обележувачи на врски за прицврстувачи на лаптопи за лаптопи за лаптопи за канцелариски материј?
zoom_in

20 парчиња клипови за хартија Фламинго Креативно клип Обележувач за обележувачи на врски за прицврстувачи на лаптопи за лаптопи за лаптопи

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

Клипови за хартија обележувачи Меморија за меморија за материјали за канцелариски училишта и loversубители на читање книги Уникатен и прекрасен дизајн, работете со вашите книги, тетратка, календарски маркер. Подигнете ги вашите документи, добро за канцеларија, употреба на училишни домови. Лесен за употреба и издржлив, исто така одлични декоративни и корисни додатоци. Материјал : Метал. Големина : Прибл. Клипови за хартија обележувачи Меморија за меморија за материјали за канцелариски училишта и loversубители на читање книги. Уникатен и прекрасен дизајн, работете со вашите книги, тетратка, календарски маркер. Подигнете ги вашите документи, добро за канцеларија, употреба на училишни домови. Лесен за употреба и издржлив, исто така одлични декоративни и корисни додатоци. Материјал : Метал. Големина : Прибл. - Металните клипови за врзивно средство се изработени од висококвалитетен материјал, силен и издржлив - пролетно -тесното врзивно средство за врзивно средство ги задржува датотеките врзани заедно, спречувајќи ги трудовите да се лизгаат или да се извлечат, калената челична конструкција обезбедува дополнително силно задржување. Ги држи документите заедно без да остави белег на главен. - Совршено за канцеларија, дома со употреба, употреба на училиште, особено за учениците, наставниците да ги врзуваат своите документи, рачките можат да се склопат за предавање или може да се отстранат за врзување.

Поврзани производи..