• Свеж
CMUNBBB Детска камера, мини дигитална видео камера со 2-инчен екран за заштита на очите, одличен подарок за деца
zoom_in

CMUNBBB Детска камера, мини дигитална видео камера со 2-инчен екран за заштита на очите, одличен подарок за деца

DEN 1057.60

Стока
check Во продавницата

Совршени подароци за деца : Детската дигитална камера е најдобриот избор за подароци за деца Одлична играчка за Чидрен да вежба повеќе имагинација во употреба и да ја доживее забавата на природата. Функција на фотоапаратот : Нормално снимање, континуирано снимање, снимање на временски период, итн, култивирајте ги хобиите на децата и оставете ги да поседуваат среќно време, оваа детска камера во голема мерка ја подобрува острината на вашите фотографии и ги доловува добрите времиња. Детски дигитален, убав и симпатичен изглед, лесен за привлекување на детски очи, лесен за носење и ракување - тоа е најдобриот роденден / празник / Божиќен подарок за деца. Екран : Користете екран за заштита на очите од 2 инчи IPS за подобра заштита на очите, изберете безбедни материјали, грижете се за вашето бебе. Оваа детска камера е идеална како прва камера на вашето дете, за да можат сами да создаваат спомени или со своите пријатели. Одлична играчка за подобрување на нивната креативност. Совршени подароци за деца : Детската дигитална камера е најдобриот избор за подароци за деца. Одлична играчка за Чидрен да вежба повеќе имагинација во употреба и да ја доживее забавата на природата. Функција на фотоапаратот : Нормално снимање, континуирано снимање, снимање на временски период, итн, култивирајте ги хобиите на децата и оставете ги да поседуваат среќно време, оваа детска камера во голема мерка ја подобрува острината на вашите фотографии и ги доловува добрите времиња. Детски дигитален, убав и симпатичен изглед, лесен за привлекување на детски очи, лесен за носење и ракување - тоа е најдобриот роденден / празник / Божиќен подарок за деца. Екран : Користете екран за заштита на очите од 2 инчи IPS за подобра заштита на очите, изберете безбедни материјали, грижете се за вашето бебе. Оваа детска камера е идеална како прва камера на вашето дете, за да можат сами да создаваат спомени или со своите пријатели. Одлична играчка за подобрување на нивната креативност. Добредојдовте на нашиот трговски центар! Нашите производи се темелно тестирани, прегледани и спакувани пред породувањето. Ако имате какви било прашања, ве молиме слободно контактирајте не за да можеме да ви ја обезбедиме најдобрата услуга. Име на големина : 83x53x45mm Име на боја : Bluea Креативна камера за дете : Вашето дете ќе биде режисер со оваа играчка.

Name:kids digital camera.:
IPS HD Screen:
2 Inch.
Size:
83x53x45mm.
Material:
ABS.
kids camera is a ideal starter camera for children,will greatly attract your kids to use and have their own happy time.:
Look at the photos taken by the children, help better understand their growth.:
Easy to carry:
strong in structure,lightweight,and easy to carry, providing a simple and comfortable way for children to take pictures with confidence.
Size:
83x53x45mm,made with quality and care, kids digital camera inspire a world of discovery and hands-on learning.
Birthday, Christmas, holiday gifts for children, this camera is also a good partner for children's daily life or holiday travel.:
Mini Size Design:
This cute child camera has mini portable size, light-weight and lanyard design make it easy for kids to carry out anywhere for outdoor events like picnic, camping and hiking.
You are welcome to come to our store for shopping, if you have any questions, please feel free to contact us, we will reply as soon as possible within 24 hours. Thanks!:
If you are not satisfied with our products, please feel free to contact us, we will contact you within 24 hours. For more related product details, please search for CMUNBBBS. :

Поврзани производи..