• Свеж
Нарот Алкохолен Алкотестер, Тестер ЗА Алкохол ЗА Здив USB Полнење Abs Материјал Лцд 3коолор Дисплеј Бесконтактно Тестирање За Професионална Употреба За Индивидуална
zoom_in

Нарот Алкохолен Алкотестер, Тестер ЗА Алкохол ЗА Здив USB Полнење Abs Материјал Лцд 3коолор Дисплеј Бесконтактно Тестирање За Професионална Употреба

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

USB Полнење : тестерот за алкохол на полнење има lcd дисплеј со три бои, кој може брзо да реагира и има ФУНКЦИЈА ЗА ПОЛНЕЊЕ USB Мал и Пренослив : тестерот за алкохол е компактен и лесен за носење, што ви овозможува да тестирате во секое време, насекаде. Полупроводнички Сензор : алкохолниот алкотест користи полупроводнички сензори за да ви даде точни податоци и може да се користи со доверба. Абс Материјал : тестерот за алкохол за здив е изработен од абс материјал, кој е отпорен на абење и издржлив и има долг работен век. Бесконтактно Тестирање : преносливиот тестер за алкохол е бесконтактен тип на тест за удар, нема потреба од тест за писка, кој е поздрав и побезбеден. USB Полнење : тестерот за алкохол на полнење има lcd дисплеј со три бои, кој може брзо да реагира и има ФУНКЦИЈА ЗА ПОЛНЕЊЕ USB. Мал и Пренослив : тестерот за алкохол е компактен и лесен за носење, што ви овозможува да тестирате во секое време, насекаде. Полупроводнички Сензор : алкохолниот алкотест користи полупроводнички сензори за да ви даде точни податоци и може да се користи со доверба. Абс Материјал : тестерот за алкохол за здив е изработен од абс материјал, кој е отпорен на абење и издржлив и има долг работен век. Бесконтактно Тестирање : преносливиот тестер за алкохол е бесконтактен тип на тест за удар, нема потреба од тест за писка, кој е поздрав и побезбеден. Бесконтактно Тестирање : преносливиот тестер за алкохол е бесконтактен тип на тест за удар, нема потреба од тест за писка, кој е поздрав и побезбеден2. USB Полнење : тестерот за алкохол на полнење има lcd дисплеј со три бои, кој може брзо да реагира и има USB функција за полнење3. Мал И Пренослив : тестерот за алкохол е компактен и лесен за носење, што ви овозможува да тестирате во секое време, насекаде 4. Полупроводнички Сензор : алкохолниот алкотест користи полупроводнички сензори за да ви даде точни податоци и може да се користи со доверба5. Абс Материјал : тестерот за алкохол за здив е изработен од материјал ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, кој е отпорен на абење и издржлив и има долг работен век спецификација : Тип На Артикал : Тестерматеријал За Алкохол : Апсволт : 5 VCurrent : 1abattery : Литиумска Батерија 200m Ah (вклучено)Време На Одговор : quolt 20 SRange : 0 до 0,19% BAC; 0 до 1,9 g/l Error : } 0,01% Бакоперативен Температурен Опсег : -5 € До 45 quage температурен опсег : -20 quo 50 ® време на удар : 5 секундитежина : прибл.

Item Type:
Alcohol Tester
Material:
ABS
Voltage:
5V
Current:
1A
Battery:
Lithium Battery 200mAh (included)
Response Time:
≤20S
Range:
0 to 0.19% BAC; 0 to 1.9g/l
Error:
±0.01% BAC
Operating Temperature Range:
-5℃ to 45℃
Storage Temperature Range:
-20℃ to 50℃
Blow Time:
5 Seconds
Weight:
Approx. 78g / 2.8oz
How to Use:
1. Press the button for 1 second to turn it on, the backlight and the display will light up at the same time, display all the content and a beep prompt to turn on.:
2. The display shows Warm up and a 10 second countdown. After the countdown is over, a beep will sound, indicating that it will enter the following stage at the same time.:
3. The display shows Blow and a 10 second countdown. Blow to the blowing place for 3 to 5 seconds. After the countdown is over, a beep sound will prompt you to enter the result display. The test result is displayed in two units of %BAC and g/l. .:
4. When the test result is less than 0.02% BAC, the green indicator light is always on.:
5. When the test result is greater than or equal to 0.02%ABC and less than 0.05%BAC, the yellow indicator light is always on, the Caution icon on the display screen is flashing, and there is a slow beep sound.:
6. When the :

Поврзани производи..